#1mst

1MSt video

MST new uniform.. #1MST #townhallQ3
MSTar goes to final.. Alhamdulillah.. Good job guys.. #1MST
추석맞이 찐따s 😛😛😛
.
.
.
#일상 #일상스타그램
#동네 #찌질이
#퇴계원 #회색쥐 #임윤재
#1MST
Say Less, Do More. 😗😗 #1mst #|_@\|/
#카스타그램 #휴가 #사고수리 #1Mst #범퍼몰 #코션일산점
차 뽀개진지 2주만에 수리완료
1Mst 이뻐이뻐
이제 뽀수지 말자.. ㅠ..
현두 졸업축하꽃 무엇...??🌿🌿🌿
.
.
.
#아욱 #배추 #꽃다발
#상명대 #졸업 #축하
#일상 #일상스타그램
#1MST #초중고대학졸업을함께
👀👀👀👀👀
.
.
.
#휴무#심심
#추억#동네룩#데일리룩
#1MST D-4
Total Body Strength!
.
Great class at work this afternoon! This is one of my biggest classes throughout the day, the 12pm crew!
.
#totalbodystrength #strength #power #pushpress #explosivetraining #afternoontraining #health #fitness #lifestyle #1mst #sfo #sanfrancisco #california #corporatewellness
.
Photo Credit: @aobrown
Personal Record!
.
This is one of the reasons why I love the health and fitness field!
.
Help clients reach new limits and records!
.
@claireflairsf that's a huge win! Victory!
.
#personalrecord #newlimits #recordtime #fitnessmotivation #fitnessjourney #fitnesstraining #newgoals #clients #healthylifestyle #10k #running #runningcommunity #victory #sanfrancisco #california #lovework #1mst
타조알 꾸워먹기 🍳🍳🍳 @_hyun_bee
#타조알 #후라이 #겁나큼 #냠냠 #뿌시기도힘들다 #민철아빨리돌아와 #1MST
Bring a Friend to Metabolic! 20 participants, loved it!
#google #exos #metabolic #metabolicconditioning #bringafriend #1mst #fitness #friday
Remainder.... Fertilizer 4g/plant, #today #oneWAT #1MST #Solanumamericanum #Ranti
"SMILE".... 😄

Today I learned 1 interesting tips frm my 'sifu'.. SMILE.... Smile can give u a very POSITIVE vibration & different result!
Patut la org kata senyum itu sedekah... So JOM kita senyummmmm.... 😄😄😄 #learnsomethingneweveryday
#1mst
#smile
#ilovemyjob❤️ #jomstartbusiness
#jomjoinus
#zay
Pillar & Movement Preparation!
#teamexos #exos #pillar #movement #fitness #health #sanfrancisco #california #performancespecialist #1mst
TRX Metabolic! #trx #metabolic #google #exos #1mst
#miprincesa #1Mst
Patio Party view! 👍🏼🏙#ferrybuilding #sanfrancisco #workparty #1MST #google #exos
Patio Party at work! #google #1mst #sanfrancisco #california
1MST Fitness Center will be open on Monday July 11th! #google #sanfrancisco #california #sfo #1mst #exos
Ini client saya, aunty Farah. Polite & generous. Macam mana saya kenal aunty Farah..?? I turned her from a stranger to my natural market through networking. How..??? Through 'Prospect Tree'. Apa itu Prospect Tree....??? Haaaa.... Kene belajar dengan mentor saya @azizriadi 😝 Attend kelas #1MST beliau 😁
Anyway, thank you aunty Farah sudi minum dengan dydy & share tentang kehidupan & betapa pentingnya Takaful & Hibah kepada kita semua. Jangan lupa tips yg dydy sharekan ya.. InsyaaAllah semoga aunty success! 😘
Alhamdulillah full house 1 Minute Sales Technique di pagi Ahad. #1MST
Kita ada simpanan tapi bagaimana kita simpan? Biasanya CARA A. Ada tak buat CARA B? Dua2 cara adalah DUIT KITA cuma bagaimana kita uruskan simpanan kita. Nak SELAMATKAN SIMPANAN? Buat CARA B. Kenapa CARA B?? Jom jumpa saya cerita.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Ada diantara klien saya yg mohon insuran melalui telefon & bank. Masalah bila nak claim, KENA BUAT SENDIRI. Kalau faham cara nak claim, okay la. Kalau yg tak faham langsung, benefit pun tak tahu apa kita ambil, bagaimana?? Alhamdulillah mereka sudah jadi klien saya. Siapa lagi nak jadi klien saya? Jom sembang

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
BUTA INSURAN VS CELIK INSURAN
=============================
Duit anda, hak anda. Pilihlah mana yang terbaik. Saya cuma sampaikan. Nasihat saya, jadilah orang yg CELIK INSURAN daripada BUTA INSURAN.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Buat pilihan dengan bijak. Esok pun belum tentu hari kita bagaimana. Apa2 pun persediaan awal sebelum terlambat. Saya jumpa anda, anda nak tangguh, terpulang. Tapi saya tak boleh jangka hari2 anda bagaimana. Nak jumpa balik, belum tentu ada masa.
Cara yg baik, bila jumpa saya & sudah faham, buat terus pelan takaful. Jadi, anda lega, saya pun lega. Amacam?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
JANGAN BANGGA COMPANY COVER ==============================
Kalau kita setia ke, anak emas bos ke, kaki kipas bos ke, kalau bos nak buang benefit insuran company, bos boleh buat sebab HAK BOS. Kalau berhenti kerja, kita takkan dapat apa2 benefit pun sebab BUKAN HAK KITA walaupun benefit UNLIMITED. Faham ke faham? Jadi, apa nak buat? Buat sendiri punya la. Korang dah ada ke?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Anda pilih nak bagaimana. Saya hanya bantu sediakan. Saya senang hati bantu anda masa sihat. Proses senang, cepat, senang lulus. Nak cuba mohon masa sakit, boleh cuba tapi panjanggggg proses, belum tentu lulus. Anda pilih.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Cuba semak, dalam insuran anda, ada tak medikal kad? Medikal kad tu untuk masuk hospital swasta & bayar bil hospital. Kalau ada, adakah STANDALONE ATAU INVESTMENT LINK? Tak pasti? Tanya saya, saya sedia membantu.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Kadang2 kita tak perasan tapi sebab tak tahu, kita sangka cukup hanya SIMPAN SAJA. Tapi bila jadi musibah, sebenarnya kita CURI DUIT KITA SENDIRI. Tak percaya?? Jom jumpa saya cerita. Saya bagi cara bagaimana nak elakkan MASALAH CURI ni.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
TESTIMONI
==========
Walaupun belum jadi klien, tapi saya cuba bantu & kongsi apa yang tak faham. Bukan nak jual saja. Kalau jual saja tapi tak faham, tak guna juga kan. Dengar & faham dulu. Siapa lagi yang tak faham fungsi takaful? Jom sembang

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Alhamdulillah dapat share lagi dengan rakan kerja masa lunch iaitu bagaimana nak elakkan duit simpanan kita daripada DICURI oleh seseorang yg "kita kenal sangat" tapi MALANGNYA kita tak boleh buat apa2 dengan orang curi tu. Baru tahu kenapa "bahaya" simpan dalam bank. Tahu "bahaya" saja tak cukup, kena "elakkan bahaya" tu baru jadi. Power gila teknik ni. Orang pun tak tension.
#1MST #TeknikCuriDuit #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Alhamdulillah malam tadi dapat share bagaimana nak elakkan duit simpanan kita daripada DICURI oleh seseorang yg "kita kenal sangat" tapi MALANGNYA kita tak boleh dakwa orang curi tu. Baru tahu kenapa "bahaya" simpan dalam bank. Terima kasih kerana memilih saya sebagai Penasihat Takaful anda. Muda2 lagi dah ada kesedaran.
#1MST #TeknikCuriDuit #AskForAReferal #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Kita dalam BEKERJA atau PENCEN? Sebelum datangnya pencen, buat tindakan sekarang. Jom jumpa saya cerita.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Orang lain kes macam ni. Kita pula bagaimana? Agak2 perlu tak insuran personal? Percaya la, insuran company adalah pinjaman sementara

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Magik ni korang kena tahu. Takut bimbang tak boleh buat apa2 masa tu. Jumpa depan2 baru jadi magik ni. Amacam?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
MENCARI RAKAN BISNES
=====================
Saya mencari rakan bisnes yang berhajat nak cari side income atau full income dalam bisnes takaful. Latihan praktikal disediakan. Sesiapa yang berminat, boleh call saya.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
PAKSA DIRI SENDIRI
=================
Paksa diri sendiri sediakan dana kecemasan. Kita paksa keluarga sendiri pun belum tentu boleh tolong terutamanya BAB DUIT. Orang lain tak boleh sediakan untuk kita. Tapi saya boleh sediakan untuk anda. Amacam?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
LINDUNGI SIMPANAN LAGI BAGUS
============================
Simpan duit tu bagus TAPI lagi bagus LINDUNGI SIMPANAN tu. Tahu tak bagaimana nak buat? Ramai tak tahu tapi saya tahu. Jom jumpa saya cerita. FREE OF CHARGE. *Simpan duit dalam bank/ASB saja bahaya kalau TAK LINDUNGINYA.

#1MST #CuriDuit ##sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Yang JARANG2 sakit tu, tak semestinya sihat selamanya. Tapi musibah juga boleh terjadi cuma kita tak boleh jangka. Yang tiada lagi, bolehlah fikirkan sekarang. Jom jumpa, saya cerita.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
RM13,000 hospital kerajaan?? Jangan kata free & murah. Mana ada free dalam dunia ni. Sakit mana yang tak pakai duit? Cuma kena bijak, nak guna DUIT SENDIRI ATAU DUIT ORANG LAIN. RM13,000 tak semua mampu, kalau RM130 boleh mampu & dapat RM60,000. Amacam?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Simpan dalam bank pun bagus. Tapi LINDUNGI SIMPANAN dalam bank LAGI BAGUS. Tak faham?? Jom jumpa saya cerita. Ramai tak faham bagaimana nak PROTECT SIMPANAN ni.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Mahal jugak G-Shock rupanya tapi ramai mampu pakai. Kenapa? Sebab minat. Apa kata, siapa yg mampu tu, jadikan pelan takaful sebagai minat kita juga. Kenapa? Contoh sakit, bil hospital takaful bayar sambil pakai jam G-Shock. Amacam?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Siapa yang nak diari? Tinggal 3 lagi untuk siapa yang jadi klien saya. Siapa cepat, dia dapat. Promosi sebelum hujung bulan 11 atau bulan 12. Mari rapat. Kita sembang.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Assalamualaikum...selamat pagi... Alhamdulillah semalam berjaya menghantar diari ke klien yg berada di KL. Itu sebagai tanda penghargaan anda menjadi klien saya. Thanks for support guys. Yang lain2 masih ada kuota untuk jadi klien saya. Jangan takut jangan segan, mari rapat.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Today activity, Prudential Diary delivery to my client at KL. Yang lain2, sabar nohh..hehe.. #1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Jom jadi macam Razak. Kalau kita tiada lagi apa yang Razak ada, buat cepat sebelum terlambat. Jangan jadi macam Rosyam.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
TAHUKAH ANDA??
================
Khas kepada nak ambil takaful tapi "nak tunggu gaji", "nak tunggu hutang habis", dalam tahap PROPOSAL SUBMITTION, kita hantar borang takaful & bagi duit, terus dapat manfaat PAMPASAN KEMATIAN AKIBAT KEMALANGAN. Bagus tak?

Nak dapat manfaat CEPAT atau LAMBAT?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
BILA NAK BUKA AKAUN TAKAFUL??
=============================
Jawapan SEKARANG, ADA GAJI, ADA SIMPANAN & SIHAT Sebab adanya takaful, ia LINDUNGI GAJI, SIMPANAN, HARTA BENDA. Kalau tidak sediakan, kita TERPAKSA gunakan GAJI, SIMPANAN, JUAL HARTA BENDA. Sanggup ke?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
KISAH TAKUT DUIT KENA CURI
=========================
Bukan nak takutkan. Tapi yg buat simpanan saja sebenarnya bahaya. Haaa bahaya??? Kenapa bahaya? Jom jumpa saya cerita. Anda perlu tahu perkara ni sebelum terlambat.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBS
Kau apehal bro?? Ayah aku dah buatkan pelan takaful untuk aku sampai 25 tahun bro. Medikal ada, saving pun ada bro. Kalau korang nak ada pelan takaful macam aku, suruh mak ayah korang jumpa ayah aku bro. Ayah aku kasi cerita dulu bro. Jangan bimbang bro. Ambik ilmu bro. (Di mulut adalah biskut yerr..hehe)

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
PERNAH TERFIKIR TAK?
====================
MASA KERJA, Company tanggung
MASA PENCEN, company tak tanggung

MASA KERJA, boleh simpan
MASA PENCEN, guna simpanan

Bagus tak mula dari awal? Supaya simpanan untuk pencen tak guna untuk perubatan. Jom bincang.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Agak2 mana lagi PERIT kita nak tanggung? Jangan tolak mentah2 pada takaful. Apa kita rasa kalau kita TERPAKSA ambil takaful, kemudian dtimpa musibah, pihak takaful bantu kurangkan beban kita? Adakah kita bersyukur? Berbeza bila ambil takaful bila sakit, pihak takaful tak boleh bantu. Adakah kita rugi?

Bertindak sekarang untuk kesenangan akan datang

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERT PRUBSN
TAHUKAH ANDA??
===============
Ada 69 jenis pembedahan harian yang boleh dibuat tanpa memerlukan "warded" ke hospital. Cuba periksa badan kita, ada tak salah satu masalah sakit ini? Adakah kita RASA SIHAT?? Bersyukur kita rasa sihat & kita layak untuk dapatkan perlindungan takaful untuk bantu kita kalau terkena salah satu pembedahan ini. Pembedahan memerlukan duit. Maknanya kita perlukan takaful. Setuju?? #1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
PERLUKAH KITA BERHUTANG??
==========================
Mahu KURANG BEBAN atau TAMBAH BEBAN? Ambil takaful untuk KURANGKAN BEBAN. In shaa Allah simpanan selamat. Sekian.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
INSURAN BUKAN PENAMBAH HUTANG
===============================
Jangan anggap insuran sebagai PENAMBAH KOMITMEN/HUTANG. Insuran adalah SIMPANAN DANA KECEMASAN. Anda simpan di insuran, pihak insuran bantu anda bila ditimpa musibah. Kalau simpan di bank/ASB, mereka tak boleh bantu anda. Fikir2kan

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Kalau kita SIHAT & BERTINDAK SEKARANG, saya sedia membantu pelan takaful RM60,000 @ RM100,000 @ RM200,000.
Kalau kita SAKIT & BARU NAK BERTINDAK, saya tak mampu sediakan pelan takaful

Pilihan di tangan anda

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Assalamualaikum...selamat pagi... Marketing adalah perkongsian cerita lebih kepada penyelesaian masalah seperti cara melindungi wang dengan menggunakan takaful. Ini tugas agen takaful. Jangan salah faham.

Kami CERITA, bukan JUAL. Cerita tak bermakna TERUS AMBIL.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Alhamdulillah, saya dah standby kad ni masa sihat ni untuk 1 keluarga. At least dah ada limit RM62,500 dalam kad ni. Takde la susah nak cari duit bayar bil hospital. Pampasan pun ada, saving pun ada. Bayar bulanan nampak banyak tapi kalau takde kad ni, lagi banyak duit kena pakai kalau sakit. Saya bukan orang kaya.
Kawan2 lain macam mana? Nak standby satu kad ni? Laburkan sedikit untuk kesenangan bila memerlukan.
#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Kalau TIDAK, anda perlukan takaful & boleh selamatkan simpanan
Kalau YA, anda tidak perlukan takaful & sanggup gadaikan simpanan

Pilih dengan bijak

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
Tahukah anda??
RM20 ini kita boleh ada pelan takaful melibatkan pampasan saja. Fungsi pampasan menggantikan gaji jika TIADA INCOME kalau berlaku musibah. Rokok pun dah RM17. Hehe.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
FUNGSI PAMPASAN
=================
"Pampasan tu untuk apa?" Haa ni fungsinya. Dapat pampasan tu, nak buat apa agak2? Boleh teruskan hidup, jadi modal bisnes, beli ubat, ganti gaji.

Kita dah ada PAMPASAN ke belum?

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
CLAIM EXPERTISE PRUBSN
BIL DITANGGUNG, PESAKIT LEGA
===========================
Nak beritahu, bil RM7,912 pihak takaful bayarkan. Pesakit lega, duit simpanan selamat, tak perlu meminjam. Kalau anda tak mahu begini, tidak mengapa. Boleh guna duit simpanan, boleh meminjam. Kalah nak pihak takaful yg bayarkan, jom jumpa saya cerita.

#1MST #sayaBUKANJUALTAKAFUL #sayaJUALIDEA #sayaKONGSIILMU
AKLA ZAKWAN
0197726610
TAKAFUL CONSULTANT PRUBSN

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.