#kulitcantik

Makanan Untuk Kulit Cantik Bercahaya (Glowing Skin) video

Cantik tanpa makeup up, proses pencerahan tanpa ngelupas, tanpa pedih , bisa unt kulit sensitif, hasilnya nyata terlihat, bersih, cerah, halus, glowing dan merona... Mau...?? Apa Mau bangeetttt...?? Informasi & Pemesanan WHATSAPP : 087841050888

LINE ID : hbshops

OLSHOP TRUSTED 2013-2018
#paketkecantikan#obatjerawat #krimmalam #paketglowing#antiaging #kulitcantik #kulitsehat#tasoriginal #berlian #perawatanwajah#perawatantubuh #perawatankulit#lotion #lotionpemutih #pemutihbadan#hbwhitening #pemutihtubuh #pemutih#whitening #whiteningbody#whiteningbadan #handbody#handbodypemutih #handbodywhitening
THANK SIS BELI CINDELLA 1200MG FULLSET. SEMOGA PUTIH CAM AWEK KOREA K.. 😘😘😘. SAPE LAGI NAK KULIT PUTIH CANTIK ALA2 KOREA TU MAI WHATSAPP SHIDA. INSYALLAH ADA FREE GIFT. Whatsapp +60172851571 *click kat bio tu je... Mudah bukan? 😊
. .
#cindellamalaysia #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg ##putihseluruhbadan #kulitcantik #sayajual #freepostage #putihgebu #whiteninginjection #whiteningdrip #putihcantik #nakkulitputih #kulitputihgebu #janganmengata #jangancakapabangtakpayung #putihkorea #kulitmacamartis #fattzura #kl #damansara #bangsar #kulitcantik #cerahkankulit #cerahseluruhbadan #sayajual #bazaarpaknil #terlajaklaris #lakukeras
#NorasmaaSTReview .
.
Doll Skin Foundation ni dah restock kat @sendayu.tinggi_hq. Antara killer product dlm koleksi
.
🌸 Harga Doll Skin Foundation RM38.00(ahli RM36.10)
🌸 Yg ni mmg meletop sokmo. Paling femes sekali. Letak je kat Watsons tak sampai seminggu sure sold out 😄
🌸 Sesuai utk all skin type... tapiiii.. kalau uols jenis skin dry sgt2 kak yatie suggest apply Moisturiser dulu. Apa pun pelembap ni penting spy foundation glide smoothly on skin. Baru tak crack
🌸 Kalau skin uols sgt superb berminyak, apply Tea Tree Primer. Then Spray dgn XNe Facial Spray. Baru apply foundation ni. 🌸 Coverage medium to full. Tutup habis semua cela bak hang 😝
🌸 Kalau apply bedak Doll Powder tu, pakwe sure tergelincir tengok kegebuan uols.. gitiewwww
🌸 Yg ni ada spf 15
.
klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍
⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area
▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi .
.
📲011-21902656📲
📲011-21902656📲
📲011-21902656📲
.
.
Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖
.
Semoga dimurahkan rezeki selalu InsyaAllah ✨
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation
Penting nya MASKER/SCRUB untuk tujuan exfoliation.
Exfoliation steps adalah penting kerana kalau tak exfoliate skin dengan betul dan teratur, serum toner dan pelembap akan SUSAH nak meresap masuk secara maksimum ke dalam lapisan kulit.
Exfoliate membantu , BUANG sel kulit mati di lapisan atas kulit supaya sel kulit baru lebih cepat REGENERATE 😍

Di Mary Kay, kita di educate agar menggunakan cleanser, microdermabrasion, mask dan juga skinvi brush!

Lepas ni mudahlah serum. Pelembab nk masuk dlm lapisan kulit,
#bckotatinggi #bcjohor #bcmalaysia #hijabista #kotatinggijohor #kulitbersih #kulitcantik #nomorepeelingproduct
Cantik tanpa makeup up, proses pencerahan tanpa ngelupas, tanpa pedih , bisa unt kulit sensitif, hasilnya nyata terlihat, bersih, cerah, halus, glowing dan merona... Mau...?? Apa Mau bangeetttt...?? Informasi & Pemesanan WHATSAPP : 087841050888

LINE ID : hbshops

OLSHOP TRUSTED 2013-2018
#paketkecantikan#obatjerawat #krimmalam #paketglowing#antiaging #kulitcantik #kulitsehat#tasoriginal #berlian #perawatanwajah#perawatantubuh #perawatankulit#lotion #lotionpemutih #pemutihbadan#hbwhitening #pemutihtubuh #pemutih#whitening #whiteningbody#whiteningbadan #handbody#handbodypemutih #handbodywhitening
Jadi seneng deh kalo liat story cust full perawatan pakai produk SE 😍
Semangat kulit bersih dan putih ya semuaaaa 😍😍😍
Masih ragu nih cobain produknya SE, hasilnya aja udah kayak gini putih merata 😍
.
Yang mau order bisa langsung kontak wa ya 😘
WA: 081231638933

#skinexpressbeauty #skincareroutine #skincareindonesia #kulitputih #kulitglowing #glowing #pemutihbadan #pemutihwajah #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #creamwajah #creamjerawat #kulitcantik #perawatanwajah #perawatankulit #kulitcerah
•••
BELUM COBA MASKER LUMPUR?
.
.
INI MANFAATNYA‼️
.
.
Manfaat dari Mud Mask:
•membersihkan wajah&tubuh
•angkat sel kulit mati
•mengecilkan pori2
•bantu mengeringkan jerawat
•mengurangi bekas jerawat
•mengangkat minyak di kulit & membersihkan sel kulit mati.
•ekstrak mud & tanaman ayurverdic yang dapat melembabkan & mencerahkan kulit sehingga tampak halus, bercahaya & kenyal
.
.
Apa jenis kulitmu? Apa permasalahan kulitmu?
Konsultasi & pemesanan produk
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #kulitcantik #kulitcantiksehat #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik
Salam Maulidur Rasul. Esok kami buka seperti biasa tau. Kita jumpa esok ye 😘. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
.
Click & Like 👉🏼 www.drmadwellness.com
Follow ig kami 👉🏼 @drmad.wellness
.
WHATSAPP kami utk set temujanji rawatan

Hotline 👉🏼018-243 4328 / 03-5613 5328

#WeDoBeautyRight #drmadwellness #prp #prpmalaysia #cleanser #vampirefacial #laser #carbonpeellaser #kurus #kulitcantik #aesthetic #jerawat #parut #jeragat #flawless #skincare #whitening #kulitputih #jerawatbatu #facial #spa #pigmentation #melasma #madskintips #madquotes #facelift #bisnes #sagging
- ..
OMG!!!!!! Gawat nihhhh😱😱😱😱EFEK GLUCELLA.FRUTABLEND bisa bikin kulit kusem
item
gelap gulita jd putih
cerah alami
dan PARAHNYA LAGI!!! Bkin putihnya menyeluruh TANPA KIMIA BERBAHAYA.
.
100% Alami Herbal guys😘😘😘😘
Yang masih nimbun jerawat.bopeng.flek hitam.matapanda.pori2 besar BURUANN MERAPAT!!!! .
Chat langsung 👇👇👇👇
.
Info produk dan bisnis
Julz Boss HWI 082216148013 .
#jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak #glucella #frutablend#glucellamurah #hwibandung #hwijakarta#hwicihuyb #glucellahwi #glucellatangerang #frutablendmurah
Gedeeee banget habis pemakaian 9 bulan or setahunan. Punya ku nih udah 11 bulan. Perkiraan ku sih masih bisa d pakai 5 bulan lagi 😍. Hemat kan? Selain itu bisa buat badan misalnya atasi jerawat punggung mu 😉

Masih menjadi best seller jafra Mudmask yang kaya manfaat ini..
Pastikan masker lumpur ini menjadi perawatan mingguanmu untuk mendapatkan kulit yg cerah dan sehat.
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #kulitcantik #kulitcantiksehat #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik
Jasper hadir untuk memberikan solusi dengan perawatan yang tepat untuk permasalahan kulit kamu. Siapa nih Jasperlovers yang udah berencana ke klinik Jasper? Yuk absen di kolom comment! #JasperCare
.
.
#jasperjakarta #jaspertangerang #jasperbekasi #jasperdepok #skincarejakarta #skincarecirebon #skincarekebumen #glowingskin #kulitcerah #kulitsehat #kulitcantik #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareonline #jerawathilang #obatjerawat #kulitberminyak #kulitkering #perawatanwajah #perawatankulit
Why Infinence?

#infinence #skincare #infinceskincare #infinencexfazura #beauty #healthy #skin #kulitcantik
gak heran lagi kenapa masker lumpur jafra ini BEST SELLER 😍🤗
MASKER SEJUTA UMAT.
.
.
--------------------------------------------------
❤️Tanya Jafra
⚪AFF JAFRA⚪
...........................................................
1️⃣KONSULTASI
2️⃣ORDER
3️⃣JOIN
4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA .
@ria.aff_sf
#affjafra
089603806191 Wa
---------------------------------------------------
#jafrajaksel #jafraindonesia
#konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #kulitcantik #kulitcantiksehat #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik
Ramai ibu mencari set menyusu shaklee untuk tambahkan susu badan.
.
Kebaikkan set menyusu shaklee ini adalah vitamin yang disediakan bukan sahaja untuk penyusuan semata - mata tetapi untuk kesihatan badan si ibu.
.
Melengkapkan nutrient penting yang membantu penghasilan susu badan,sekaligus menghasilkan susu yang banyak dan berkhasiat untuk anak syurga kita.
.
✔ALFALFA- Detoks tubuh badan dan perut ,membuang lemak dan melancarkan pembuangan najis sebagai membantu merangsang pengeluaran susu badan ,memekatkan susu ibu , meningkatkan kesihatan ibu ,memperbaiki masalah kewanitaan.
.
✔ESP - Membekalkan tenaga berpanjangan,mencantikkan kulit,membantu merangsangkan pengeluaran susu badan,kalorinya tidak terlalu rendah seperti cinch shake dan sesuai diambil untuk ibu yang sedang menyusukan anak serta membantu mengurangkan rasa lapar .
.
✔OSTEMATRIX- Adalah kalsium yang dilengkapi dengan vitamin D dan Magnesium .Kalsium diperlukan dalam penghasilan susu ibu yang kaya dengan kalsium dan zat lain.Selain itu, ibu wajar ambil kalsium yang secukupnya untuk mengelak masalah Osteoporosis,gigi patah atau sakit sakit tulang.
.
BERMINAT??
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ORDER HERE : FATIHAH 0189465910.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
BPOMnya nampang bangat yaaa...
gak ada istilah ngumpet2....😋😁
itu tanda nya nantang banget Pengen Di Cek.....
Masih Ragu?? #AMOOREA
#BISNISKEREN
#BISNISSIMPEL
#kulitsehat #kulitcantik #skincare #skincareroutine #bersih #sehat #cantik
Hai hampa..selamat petang 🌞 buat apa tu.. kami minum #whiteglow ja..nak bg ada tenaga..takmau GASTRIK takmau MIGRAIN..😃
#teammamarose
#gastrik #kencingmanis #drahtinggi #drahrendah #ibugndung #kurusgemok #kulitcantik
Haii😊👋
Sesiapa yg mempunyai masalah kulit or ingin mencari produk kecantikan yg sesuai untuk kulit anda, hubungi sy Liza,
Perunding kecantikan Mary Kay;
DM or wasap bio link ig sy sekarang😊
#kelantan #parirputih #pasirmas #machang #kotabharu #poslaju #bachok #kelantancod #kulitcantik #koklanas #kubangkerian #uitmmachangkelantan
#produkhalal #produkkulitlelaki #produkkecantikan #viralmalaysia #viralmalaysia2018
💎 DIAMOND SCRUB 💎
.
Price: RM 75.00
POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS
.
online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Tues - sunday
11 am - 8.30 pm
MONDAY CLOSE
.
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#diamond #diamondscrub #masalahkulitkusam #kulitcantik #diamondmurah #sayajualdiamondscrub #bangisentral #kajang #mateempire #kulitbersih #facialscrub #putihcantik
Alhamdullillah pipi bam bam akak dah surut....terima kasih Audela baru habis 1 botol...dan akan sambung ke botol yg seterusnya lagiiii dannn lagiiii... #gebugebas #nakflawless #antiaging #motifviral #audelalovers #audelabynadzainal #putih #kulitcantik #kulitsehat #cantiksemulajadi
Haii😊👋
Sesiapa yg mempunyai masalah kulit or ingin mencari produk kecantikan yg sesuai untuk kulit anda, hubungi sy Liza,
Perunding kecantikan Mary Kay;
DM or wasap bio link ig sy sekarang😊
#kelantan #parirputih #pasirmas #machang #kotabharu #poslaju #bachok #kelantancod #kulitcantik #koklanas #kubangkerian #uitmmachangkelantan
Haii😊👋
Sesiapa yg mempunyai masalah kulit or ingin mencari produk kecantikan yg sesuai untuk kulit anda, hubungi sy Liza,
Perunding kecantikan Mary Kay;
DM or wasap bio link sy sekarang😊
#kelantan #parirputih #pasirmas #machang #kotabharu #poslaju #bachok #kelantancod #kulitcantik #koklanas #kubangkerian #uitmmachangkelantan
#LIKE #COMMENT #TAG #SHARE PALING ACTIVE KAK NORA SENARAIKAN DALAM #fansthejunninora
UNTUK PICK AS WINNER 👑
.
.
Siapa yg dapat join PROMOSI PUTIH KOREA haritu ? Siapa yg tak sempat join ? meyhh putih Korea tgl lagi 4box je uollss .
.
.
#feedbackthejunninora #junniteamnora #dyxyteamnora #sisguidesampaijadi #bebasjerawat #productorganik #muslimproduct #kulitcantik #igshops #sisjualsispakai #freegiveaways #giveaways #igshopmurah #ubatjerawat #ubatjeragat #bazarpaknil #skincareviral #putihkorea #putihkoreareseller #freeguide #reseller #tjcodbatupahat #fansthejunninora #noralegacy
Salam semua hi

Untuk pengetahuan anda,Lotion Pinky Pinky bukan sahaja boleh di gunakan tangan,malah boleh juga di gunakan di seluruh badan anda.Lotion Pinky Pinky ini mampu memutihkan kawasan yang hitam dan gelap.
.
Peringatan Mesra:
Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja.
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@stokis_pinkypinkysarah
www.wasap.my/0106680281/honeypinky
.
#pinkypinkyhq#pinkypinkysitisarah#pinkypinkysoap#pinkypinkylotion#pinkypinkytestimoni#sitisarah#shuibsepahtu#assalamualaikum#malaysia#kualalumpur#artismalaysia#cantik#cantikskincare#nakcantik#jomcantik#putihgebu#putih#kulitcantik#sayajual#sayajualmurah#bazaaronline#bazaarpaknil#sayajualonline#followme#beauty#beautiful#onlineshopping#malaysiaonlineshop#agentwanted
Dapatkan sun cream Deeja cosmetic dari Dyna!
.
Rm 20 je.
.
#sayajual #bazarpaknil #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #tati #scrubviral #bodyscrub #nourain #marykay #tipspenjagaankulit #skintips #beautifulskintips #tipskecantikan #scrubviral #kulitcantik #kulitsihat #deeja #produkviral #produkkecantikan #beautytips #dnars
Haii😊👋
Sesiapa yg mempunyai masalah kulit or ingin mencari produk kecantikan yg sesuai untuk kulit anda, hubungi sy Liza,
Perunding kecantikan Mary Kay;
DM or wasap bio link su sekarang😊
#kelantan #parirputih #pasirmas #machang #kotabharu #poslaju #bachok #kelantancod #kulitcantik #koklanas #kubangkerian #uitmmachangkelantan
Keunggulan FRUTABLEND dari HWI
Mau cantik aja apa plus sehat jugaa😂😂😙😙 Kenapa FRUTABLEND HWI dapat menyembuhkan KOLESTEROL...??
Karena FRUTABLEND HWI memiliki nilai ORAC & ANTOSIANIN yang tinggi dr 22 jenis buah n sayur .. FRUTABLEND menjadikan "BENTENG PERLAWANAN " yang kuat untuk membantu mencegah terjadinya penumpukan kolesterol pada darah yang berakibat serangan JANTUNG dan STROKE... Dan nilai plus nya..FRUTABLEND bisa menutrisi kulit kamu. Kulit jadi lembab, halus, bebas jerawat dan putih alami seluruh badan..
Berbagai manfaat baik dalam setiap kapsul FRUTABLEND..
.
🌸Informasi dan Pemesanan ㅤ
▶klik link yang ada di bio ㅤㅤ ㅤ
ㅤㅤ ㅤ
▼atau hubungi
ㅤㅤ
Ine Gunadi
WA/HP: 081214527484
Line: inegunadi
#testimonifrutablend #testifrutablend #testifruta #frutablendjogja #frutablendasli #frutablendhwi #FrutablendOri #frutablend #frutablendoriginal #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfruta #obatjerawatbpom #frutajogja #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #obatkolesterol #kolesterol #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #produkhwi #promofrutablend #obatpemutihbpom #pemutihwajah
Haii😊👋
Sesiapa yg mempunyai masalah kulit or ingin mencari produk kecantikan yg sesuai untuk kulit anda, hubungi sy Liza,
Perunding kecantikan Mary Kay;
DMor wasap link bio sy😊
#kelantan #parirputih #pasirmas #machang #kotabharu #poslaju #bachok #kelantancod #kulitcantik #koklanas #kubangkerian #uitmmachangkelantan
Testimoni by Nad! ❤️ Transformasi Mary Kay! 🌸

Semua org inginkan kulit yg bersih dan sihat, yg bebas dri msalah dan cela. Dan itulah tugas kami.

Selalu jumpa cust2 yg hampir give up, yg sngt2 malu dgn pnampilan mereka, yg sentiasa mkn hti dgn teguran org luar, tp kami bntu mreka, guide mereka smpai kulit mreka kembali bersih dan sihat!

Tiada yg lebih bermakna selain ucapan terima kasih dri mreka bila mreka bjaya dptkan kulit idaman mereka.

Free consultation? Free samples? Free postage?
Ask me for more details!
.
Najwa
0188701229
Beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #uitmpuncakperdana #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #uitmshahalam #marykaymalaysia #marykayrawang #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #gegarvaganza5 #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #bbnu #paskal
Kulit makin cerah selepas amalkan #MaaezWhiteCoffee ni tau. Kan da cakap tak ada collagen pun boleh putih jugak tau.
.
Rugi siapa yang belum cuba. Rasa sngat sedap. Nak cantik kena la bertindak sekarang tau😘
.
Nak kulit putih mulus macam adik ni? Cepat-cepat whatapps kat no ni k 👇🏻
.
Whatapps 💌 0172842894.
.
Or uolls just click link dekat bio tu ok😘
.
#maaezcoffee #maaezwhitecoffee #susumaaez #susumaaezbysb #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezterbaik #testimonisusumaaez #putihgebu #putihtanpacollagen #kulitcantik #belleza #bellezacollagen #bellezabysb #bellezabysofieyabeauty #bellezaoriginal #bellezatestimonial
Esok cuti. Harini pos macam biase. Esok kite Joli
.
.
3 perisa pilihan untuk kekal awet muda. Kulit CANTIK
Rugi la Yang Belum teraiiii
.
Mai pilih ikut tekak. Serious sedap
Sis memang pantang nampak Susu ni. Pantang nampak nak bancuh😂
.
Sekali teguk licing👍😋
.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.
.
Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 .
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezsale #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana
ibu mengandung, menyusu dan berpantang boleh makan dianz tak ?
ok skang dah jelas kan ?
.
.
.
Rm90/60 biji
Boleh tahan dua bulan
RM50/30 biji
Boleh tahan sebulan
.
.
. 📲 01132595669
.
#dianzvitaminc #dianzvitaminmurah #pemutihkulit #kulitcantik
#supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #krimjeragat #ubatparut #parutjerawat #parutluka #dianzvitamilk #skincare #krimmuka #ubatekzema #ubatresdung #tular #muabella #dianzlover #ctdk #TipsKecantikan #nakcantik #flawless #aurawhite #NakPutih #infokecantikan
Malam tadi sempat bermask charcoal 😝 supaya skin pagi nanti make Up cantik & smooth je 🤗.
.
💖CHARCOAL MASK MARY KAY 💖
.
.
🎁Kelebihan 🔸
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ Bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
.
🌚 Perbezaan Charcoal PEEL OFF Topeng?
▪ Merosak, mengoyak, dan membesar lagi liang
▪ Membuang lapisan pertama kulit rasa sakit
.
.
🐝Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
.
▪ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan.
.
▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar.
.
▪Ia tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask untuk mengelakkan merosakkan kulit.
.
❣️Free Consultation
❣️Free Postage
❣️Free Sample
❣️Free Gift
.
LoVe🌷...
Fieyra ❤️
.
#marykaylovers💋 #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #marykaymelaka #bcmarykay marykay #kerjayamarykay #jerawat #jeragat
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Falling in LOVE with OCTAVIA! I can see the difference just in 10 days! AMAZING PRODUCT! Uolls wajib cuba!😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 10hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! DI BIO
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM SAYA ? 😍🙋🏻‍♀️.
.
.
Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !.
.
.
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !.
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. .
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit yang bernilai hampir rm500.
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !.
.
.
Love ❤,
Adda 013.466.9836
Tekan link di bio for more detail.
.
#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysia
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!.
.
Nak free postage 😍 free consultation 😍 meh tanya adda cpt .
.
Adda,
013.466.9836

#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysia
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Falling in LOVE with OCTAVIA! I can see the difference just in 10 days! AMAZING PRODUCT! Uolls wajib cuba!😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 10hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! DI BIO
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
Suka simple2 je? This is for you ✔️🤗
.
Yess...cc cream sgt sesuai utk anda yang suka simple2.
.
Best Item Uolsss ! Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan berbulan2 tauu 😊
.
Nak harga promosi? 😍 nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat
.
Whatsapp 0188701229
Najwa
Independent Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand
Skin Makin cantik customer ni. mekaseh setiA dengan Susu maaez. .
Mommies pantang ais?
Jangan risau sedap diminum panas jugak tau😋😋
.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.
.
Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 .
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana #susumaaezklang
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Suka dengan Octavia white Cream ni Tak BERMINYAK dan Tak MELEKIT.Yang paling BESTT jerawat CEPAT KECUT!Akan TERUS SETIA!
.😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 7hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!!
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
JOM TRY.!! Supplement #QallistaSignature #Kemam je.. Sesuai untuk semua jenis kulit.. .
Yang Bermasalah teruk especially.
. 🔥jerawat
🔥sunburn
🔥kulit kering
🔥parut jerawat
🔥kulit sensitif
.
Korang patut cuba kerana #qallistasignature dapat menyelesaikan masalah korang👌
. . .
Fungsi utama Qallista Signature💯
👌Menyerikan kulit
👌Tona sekata dalam masa 7 hari
👌Menguatkan akar rambut
👌menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
👌Kandungan anti oksidan yang tinggi untuk mencerahkan kulit
👌Memberi tenaga sepanjang hari
👌Mengawal berat badan
👌Mengecilkan pori
👌Warna bibir kemerah merahan
👌Mengawal kulit berminyak

Kenapa QALLISTA SIGNATURE menjadi pilihan gadis gadis ?
✔Botol yang comel dan mudah dibawa
✔Mudah diambil setiap masa
✔Harga yang berbaloi baloi
✔Lulus KKM
✔Pengiktirafan halal dari JAKIM
✔Pengiktirafan GMP
✔Rasa yang teramat sedap
✔Beribu khasiat didalam 1 botol
✔Hanya ambil 2 sudu kecil sehari . .
UNTUK ORDER, WASSAP NO BERIKUT :
017-9055245
.

#qalistafeedback#qallistalovers#putih#nakcantik#putihgebu#kulitcantik#kulitcerah#kulitputih#jerawat#jeragat#produkkecantikan#supplementputih#nakcepatputih#jomputih#qallistasignature#qallistalovers#sayagunasayajual#parutjerawat#sunburn#kulitberminyak#kulitkering
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Suka dengan Octavia white Cream ni Tak BERMINYAK dan Tak MELEKIT.Yang paling BESTT jerawat CEPAT KECUT!Akan TERUS SETIA!
.😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 7hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!!
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Suka dengan Octavia white Cream ni Tak BERMINYAK dan Tak MELEKIT.Yang paling BESTT jerawat CEPAT KECUT!Akan TERUS SETIA!
.😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 7hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!!
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!.
.
Nak free postage 😍 free consultation 😍 meh tanya adda cpt .
.
Adda,
013.466.9836

#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysia
PROMO NOVEMBER 🌸🌸
.
EXCITED NAK CUBA?? 😍
.
Free postage?❤️ Free sample? 💙 free gifts? 🧡 free guide? 💚 have bajet? 💜

Najwa
0188701229 (Link on bio)
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #uitmpuncakperdana #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl#uitmshahalam #marykaymalaysia #marykayrawang #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #gegarvaganza5 #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #bbnu #maharajalawakmega2018
Kulit Cantik & Cerah Alami, bukan bedak, bukan Make Up tapi karena PERAWATAN FRUTABLEND 😘
.
Cantik Make Up sih biasa, Cantik FRUTABLEND Luar Biasa 😍
kenapa alami,,?? karena FRUTABLEND berbahan Sayur dan Buah yg menutrisi kulit agar tampil Cantik, Cerah, bebas Jerawat dan Halus seluruh tubuh 😊
.
🌸Informasi dan Pemesanan ㅤ
▶klik link yang ada di bio ㅤㅤ ㅤ
ㅤㅤ ㅤ
▼atau hubungi
ㅤㅤ
Ine Gunadi
WA/HP: 081214527484
Line: inegunadi
#testimonifrutablend #testifrutablend #testifruta #bisnisonlinehwi #frutablendasli #frutablendhwi #FrutablendOri #frutablend #frutablendoriginal #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfruta #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #hwi #pemutihwajahaman #obatkolesterol #kolesterol #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #produkhwi #promofrutablend #obatpemutihbpom #pemutihwajah
💕 TAMARA C SKIN SERUM AMANDE 18ml brightening extra active skin renewal serum with special ingredients MANDELIC ACID (SERUM ALMOND) 💕
.
~ memperbaharui sel kulit mati & mengangkat lapisan kulit mati pada wajah dengan sangat lembut
.
~ memperbaiki tekstur permukaan kulit wajah dari luka" & bopeng" bekas jerawat
.
~ menghambat & memperbaiki pembentukan garis" kerutan pada wajah sebagai akibat dari penuaan dini sel kulit wajah
.
~ memperbaiki & pulihkan kulit berjerawat akibat apapun, dari kondisi jerawat ringan hingga yang parah
.
~ membersihkan pori" wajah dari komedo & kotoran, dengan hasil akhir pori" wajah akan mengecil dan sehat kembali
.
~ memperbaiki pembentukan flek, melasma, dan warna kulit yang tidak merata, dengan menghambat pertumbuhan pigmen melanin yang berlebih
.
~ dan yang terutama memberikan hasil akhir kulit yang sehat sempurna.. FLAWLESS, cerah bersinar dan glowing alami 💕
.
TAMARA C SKIN SERUM AMANDE 18ml @280rb 💋 diskon 10% GRAND LAUNCHING PROMO di bulan november

Wa 0815 8403 2208

wa 0813 8888 0954

Bbm TCSKIN01. TCSKIN02. TCSKIN03

line id TCSKIN

#tcskin #tamaracskin #creamtcskin #jualkosmetik #makeup #skincare #olshopindo #beautycare #lotionpemutih #paketcream #paketwajah #kosmetikbpom #kosmetikimport #makeupindo #kosmetikasli #paketkecantikan #obatjerawat #krimmalam #paketglowing #antiaging #kulitcantik #kulitsehat #tasoriginal #berlian #perawatanwajah #perawatantubuh #perawatankulit
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Hai!Sis saya nak repeat order!Jerawat pasir dah tak ada lagii!.Kulit kering pun dah PULIH! Yang paling bestt😍Saya selalu sapu Octavia area mata setiap hari..Rupanya BERKESAN DARK CIRCLE area mata BERKURANGAN! Octavia BERKESAN utk SAYA!.😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION
.
Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 14hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin putih, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!!
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :
.
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
Salaam & hey all!. .
.
@arumempire buat sale lagi n this time sale bg peluang siapa nak test! Heee.. .
.
Serum Nafretiri from @arumempire . The Antidote or The Potion. In a 10ml btl (biasa 20ml). .
.
👏 RM15/btl *post: rm7sm / rm11ss.
👏 RM25/ set of 2.
👏 3 btls ke atas free post!. .
.
Stock limited! Loved by our regulars! Admin loves this! Tak pakai lain dah! Helped me with my acne Alhamdulillah heee. .
.
Quick grab!. .
.
Whatsapp 📲📲📲 : 0193198402 @ DM @ click link in bio straight to whatsapp
You can also apply the serum before your makeup as a primer to give your makeup a beautiful and dewy finish. Try it! 💄💋
.
.
Love, Bougas Beauty ♡
.
.
“Your Beauty Is Our Priority”
.
WhatsApp 0108928490
.
#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover #bougasklang #bougasgmklang #bougasshahalam#bougasserumklang #bougasserumgmklang #bougasserumshahalam#serumwaterbasedno1#waterbasedserum#kulitcantik#advancedserumbougas#advancedserum#bougasbeautyadvancedserum#cantikhanya1pump
FEEDBACK OCTAVIA USER!
.
Hai!Sis saya nak repeat order!Jerawat pasir dah tak ada lagii!.Kulit kering pun dah PULIH! Yang paling bestt😍Saya selalu sapu Octavia area mata setiap hari..Rupanya BERKESAN DARK CIRCLE area mata BERKURANGAN! Octavia BERKESAN utk SAYA!.😘
.
OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia! 14hari je kulit SEMAKIN PULIH! makin putih, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless 😍❤️
.
Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Terbaik masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!!
.
Korang bila lagi? .
Pertanyaan dan Order :

www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
www.wasap.my/+60177848197/sayanakoctavia
.
#octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #naturalskincare #antijeragat #dropship
#collagen #vitaminc #glutathione #agent #putihdalam3hari #putihcantik #putihgebu #jerawat #pigmentasi #glowing #kulit #kulitkusam #kulitcantik #malaysia #terbaik #produkviral #octaviaberkesanuntuksaya #octaviawhitecreamjohor #octaviawhitecreampuchong #octaviawhitecreamkualalumpur #octaviawhitecreamampang #octaviaseksyen7
❤️VIVIX

#vivix
#vivixmurah
#sakitlutut
#kolestrol
#turunkankolestrol
#darahtinggi
#kencingmanis
#gout
#turunkanuricacid
#awetmuda
#kulitcantik
#sihatselamat
#vitaminmurah
#berpantang
#pulihluka
#ceaser
#lukaceaser
#baikkanlukabersalin
#kesihatanmenyeluruh
#antikanser
#kawalgula
#insulin
#NarniaEmpire
#shakleemurah
#vitaminshaklee
#freepostage
#freemembership
#jeragat
#jerawat
Alhamdulillah! Box of love selamat sampai dah tadi 😍😍
.
Semua ni dah bertuan 😉 Dapat sekali bag gift sesuai sgt dihadiahkan buat yang tersayang! 🌸
.
For those tercari2 barang nak buat hantaran tunang kahwin, inilah masanyaa tengah murah sgt2! Boleh juga buat hadiah Krismas! 🌸 Sebab 3 item ni didatangkan dengan bag yg dipacking cantik! 😍
.
Harga asal RM179, bulan ni diskaun RM80 sahajaaaa anda akan dapat 3 ini utk memanjakan diri dan membelai tubuh anda :
.
1. Body Mist
2. Body Lotion
3. Shower Gel
.
Teruja nak mencubaa?? Cepat2 whatsapp najwa! ♥️
.
Whatsapp 0188701229
Najwa
Beauty consultant
.
#bodycareset #ChaseInRainbow #ShowerGel #Lotion
#FragranceMist #marykaylovers #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproducts #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #uitmpuncakperdana #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl#uitmshahalam #marykaymalaysia #marykayselangor #hantaran #hantarankahwin #tunang
❤️VIVIX

#vivix
#vivixmurah
#sakitlutut
#kolestrol
#turunkankolestrol
#darahtinggi
#kencingmanis
#gout
#turunkanuricacid
#awetmuda
#kulitcantik
#sihatselamat
#vitaminmurah
#berpantang
#pulihluka
#ceaser
#lukaceaser
#baikkanlukabersalin
#kesihatanmenyeluruh
#antikanser
#kawalgula
#insulin
#NarniaEmpire
#shakleemurah
#vitaminshaklee
#freepostage
#freemembership
#jeragat
#jerawat
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM SAYA ? 😍🙋🏻‍♀️.
.
.
Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !.
.
.
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !.
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. .
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit yang bernilai hampir rm500.
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !.
.
.
Love ❤,
Adda 013.466.9836
Tekan link di bio for more detail.
.
#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysia
Start bersama VCS bulan 7.

Tapi dalam bulan 8 dia giveup.
.
Cuba cari yg "bxxxx" lagi kasi sembuh kulitnya, akan tetapi awal bulan 9 guna balik VCS and sampai sekarang.
.
.
Dia Happyyyyy sangat, sekarang tinggal parut lagi😉

guna 1set VCS. Bff rm139 untuk 4 item vitamin c🌹
.
0126304654 Marshaena
#annona #vitamincserumannona #follow4follow #like4like #vcsannona #annonavitamincserum #annonaskincare #vcsbyannona #sayajualmurah #skincareannona #bazarmalaysia #vcsannonaskinseries #kulitflawless #kulitkering #jeragat #tipsputih #rawatmuka #bazaarpaknil #kulitkusam #kulitcerah #rawatkulit #halalproduct #serumterbaik #tipskecantikan #ubatjerawat #serumviral #kulitsunburn #kulitcantik #jerawat #paruthilang
Kesan Botanical Mary Kay Skin Care. Ia dilengkapi dengan 2 langkah asas (Cleanse & Hydrate) dan 2 langkah booster (Segar & Masker).🌸
.
Produk penjagaan kulit Mary Kay adalah hypoallergenic kerana ia dirumuskan tanpa alkohol, wangian atau pewarna tiruan. Ia juga bukan komedogenik yang bermaksud bahan-bahan yang digunakan tidak akan menyumbat liang-liang kita! Ia telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi sehingga sesuai untuk orang kulit kering, normal atau berminyak - walaupun kulit sensitif!😍
.
Terdapat 3 1️⃣2️⃣3️⃣formula yang berbeza (kulit kering, normal & berminyak) di bawah New Mary Kay Botanical Effects Skin untuk memenuhi syarat-syarat kulit yang berbeza tetapi semuanya mengandungi kompleks eksklusif antioksidan, sebagai tambahan kepada ramuan botani yang disesuaikan oleh jenis kulit.👏🏻
.
Silymarin☘️☘️, juga dikenali sebagai Milk Thistle, adalah antioksidan yang kuat yang telah digunakan selama 2,000 tahun sebagai ubat herba. Silymarin dikenali untuk membantu mempertahankan diri daripada kerosakan alam sekitar, sambil membantu menenangkan kulit.
.
Luo Han Guo🌿🌿, sepupu timun dan ahli keluarga labu, telah digunakan selama berabad-abad oleh orang Cina. Dijuluki sebagai “buah umur panjang”, Luo Han Guo adalah buah perang berwarna hijau yang dikenal pasti mengandungi antioksidan yang kuat, dan juga dipercayai membantu mempromosikan kulit yang sihat.
.
Adda,
013.466.9836

#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykualabalah #marykayayerlanas #marykaybukitbunga #marykaymachang #marykay #marykaykosmetik #marykaycosmetik #marykayproduct #produkmarykay #free #marykaybc #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #marykaymakeup #like4like #skincaremalaysia
Korang nak tau tak manfaat Omega-3 ni untuk Otak kita?
.
.
MANFAAT Omega-3 untuk Otak
1. Meningkatkan aliran darah ke otak dan oleh itu, meningkatkan memori anda

2. Kuatkan hubungan antara sel-sel otak untuk daya perhatian yang lebih baik

3. Mengaktifkan antioksidan yang membantu mengurangkan tekanan dalam sel-sel otak

4. Mengurangkan tahap plak yang menyebabkan penyakit Alzheimer
.
.
Bulan ni ada PROMO best untuk OmegaGuard(Omega-3 Fatty Acids):
📍OmegaGuard BUY 7@6
📍OmegaGuard BUY 2 Less 5%
.
.
Kalau nak COD area bandar sunway, KTM shah alam or mana-mana Putra LRT station pun boleh.
.
.
Untuk pembelian, boleh click link whatsapp di bio

OR :

Whatsapp terus : 010-2251840!
Whatsapp terus : 010-2251840!
Whatsapp terus : 010-2251840!
.
.
#skincare
#beauty
#sayajual
#kulitcantik
#tipskulitcantik
#shaklee
#supplement
#supplementmalaysia
#naturalskincare
#skincaremalaysia
#shakleeyouth
#youthshaklee
#youthskincarebynancy
#naturalsupplementbynancy
#skincareshaklee
#shakleepetalingjaya
#shakleekl
#testimoniyouth
#testimonishaklee
#vitaminshaklee
#supplementshaklee
#aurainsta
#wanitacantik
#ibumengandung
#vitamin
#promotion
#igreview
#codklsentral
#bazaarpaknil
#agentshaklee
Nak body cantik menawan? Nak Kulit glow glowing?🌟
Selalu letih dan lesu?
Tapi, tak ada masa nak exercise?
Takut nak telan pil kecantikan risau takde kelulusan KKM? .
NAK CANTIK LUAR & DALAM DENGAN SELAMAT?! .
😊💕 .
Jangan risau! Pink Lady ada!!! Pink Lady All-In-1 suplimen membantu wanita menjaga kesihatan dan kecantikan diri dengan mudah dan selamat.
Kelebihan Pink Lady:
✅ Menjadikan bentuk badan lebih menarik
✅ Membantu memulihkan keputihan teruk
✅ Membantu mengawal stress anda
✅ Menjadikan rambut lebat dan berkilat
✅ Membantu menjadikan kulit cerah tanpa jerawat
✅ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
✅ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda
✅ Membantu mengurangkan period pain / senggugut
✅ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
✅ Meremajakan kulit dan jadikan lebih glowy
✅ Membantu meningkatkan libido wanita
✅ Memantapkan payudara dan punggung .
. 🌿Bahan-bahan yang digunakan dalam Pink Lady Body Perfection terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang Cantik ! .

Pink Lady Body Perfection telah diluluskan KKM dan ada sijil halal. .
Apa tunggu lagi?! Dapatkan Pink Lady Body Perfection sekarang untuk mendapatkn tubuh badan yg anda idam idamkan. .

WhatsApp utk order. 😘💕019-9547466
Nak mudah,klik link whatsapp for fast respond
.
THANKS FOR YOU R CONTINUOUS SUPPORT !!! .
😘💕💕💕
.
.
😺
#pinklady #bodyperfection #bodymantap #kulitcantik #sihatdalam #sihatluar #kulitanjal #kulittegang
Jadikanlah apa yang diraih orang lain sebagai motivasi untuk anda. Yakinlah anda juga pasti bisa, dan tetaplah bersyukur dengan apa yang telah anda miliki saat ini. Jadi, siapapun yang sudah berhasil promilnya beri selamat Bund,,sembari dalam hati berucap "Bulan ini InsyaAllah Saya Akan hamil!! Konsult Promil Cepat Sehat Tepat dan Efektif, Apakah ada didekat anda yang tengah susah Hamil? karna haid tidak teratur, Sperma buruk, obesitas Kista dll.Bisa konsult ke kami untuk semua permasalahan tersebut

Wa 087731497093

______________________________________ .
.
.
.

#cantika #cantiknyamalaysia #bandung #perawatanwajah #selfie #jafraindonesia #repost #wanitaindonesia #hijabersindonesia #cantik #cantikalami #cantiknyaberhijab #cantikindonesia #cantikmenawan #cantiknatural #cantikdarihati #hijabers #cantikskincare #cantikbanget #cantikk #cantikglowing #kulitcantik #perawatankulit #kecantikan #skincare #cantikluarcantikdalam #cantikberseri #cantiknusantara #jakarta #hijab

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.