#material

Madonna - Material Girl (Official Music Video) video

Working and exploring on texture and surface for an event using the cheapest material yet maximising an affect it’d give.
#setdesign#event#narrativedesign#material#styling
Creativity of Design is very much inspired by #print #fabric #material #textile #fashion #style #personality #uniqueness #cotton #buttons #accessories #culture #environment #userexperiencedesign .
.
The #pursuit of comfortable clothing for #Ladybuoy is encouraged by the above and an eye for #simplebeauty.
#Chex #pants #in #imported #Heavy #Material
#Fabric:- #Imported

#clothing #design :- #Casual #pant
#occasion:- #Formalwear, #casualwear, #partywear 💝💝 😍😍 #size :- #Fresize (28,30,32)

#colours:- 6 #different #colours
@mjfashion1989
#Chex #pants #in #imported #Heavy #Material
#Fabric:- #Imported

#clothing #design :- #Casual #pant
#occasion:- #Formalwear, #casualwear, #partywear 💝💝 😍😍 #size :- #Fresize (28,30,32)

#colours:- 6 #different #colours
@mjfashion1989
#Chex #pants #in #imported #Heavy #Material
#Fabric:- #Imported

#clothing #design :- #Casual #pant
#occasion:- #Formalwear, #casualwear, #partywear 💝💝 😍😍 #size :- #Fresize (28,30,32)

#colours:- 6 #different #colours
@mjfashion1989
#Chex #pants #in #imported #Heavy #Material
#Fabric:- #Imported

#clothing #design :- #Casual #pant
#occasion:- #Formalwear, #casualwear, #partywear 💝💝 😍😍 #size :- #Fresize (28,30,32)

#colours:- 6 #different #colours
@mjfashion1989
Twinkling Antique Alloy #Pendant Sets
#Material: Alloy

Size: Free Size
Length: Up To 18 in
#Description: It Has 1 Piece Of Pendant With Chain & 1 Pair Of Earring

#Work: #AmericanDiamond Stone Work
#Dispatch : 2 - 3 Days
#Chex #pants #in #imported #Heavy #Material
#Fabric:- #Imported

#clothing #design :- #Casual #pant
#occasion:- #Formalwear, #casualwear, #partywear 💝💝 😍😍 #size :- #Fresize (28,30,32)

#colours:- 6 #different #colours
@mjfashion1989
O início das aulas vem aí! Que tal ter materiais totalmente personalizados para começar em grande estilo? Imprima com a Tecnicópias 😉
issue 63 // @orograph .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#eye #art #eyes #photography #painting #eyeseeyou #aesthetic #Collage #abstract #abstractart #comtemporaryart #surreal #surrealism #synth #contemporary #digitalart #instagramartist #artist #texture #material #materialculture
#design
issue 63 // Eleni Pratsi .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#eye #art #eyes #photography #painting #eyeseeyou #aesthetic #Collage #abstract #abstractart #comtemporaryart #surreal #surrealism #synth #contemporary #digitalart #instagramartist #artist #texture #material #materialculture
#design
You’ve been invited to an apero, cocktail party, dinner or maybe first date? DRESS ANN by @likovstyle will be your perfect choice - elegant + modern + romantic and you won’t pass unnoticed ✌🏻
~
#likovstyle #madeinitaly #madebywoman #madewithlove #madebywomanforwomen #leatherdress #leather #clothingformodernwomen #streetfashion #modernelegance #modernwomen #dresses #dress #fashiondress #womensdress #chicwoman #modern #design #material #designing #detail #designideas #instafollow #lbd ~
☀️⛱🌊De la mano de @dissersrl podés disfrutar del verano y el sol desde la comodidad de tu deck sin mantenimiento!!! ☀️⛱🌊
.
¿Todavía no conocés las maderas tecnológicas EWAR? 🙌🏼
#Repost @dissersrl
• • • • •
¿Todavía no conocés las maderas tecnológicas EWAR?
🌱Son ecológicas;
🌱No necesitan mantenimiento;
🌱No absorbe la humedad;
🌱No se raja ni se astilla;
🌱No es atacado por insectos;
🌱Es antideslizante;
🌱Resiste cualquier condición climática
No esperes más, cambiá por EWAR!
.
.
#construccion #compromiso #ecologia #cuidadomedioambiente #tecnologia #futuro #arquitectura #material
A sua nova loja de material dentário www.loucaya.com
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
Throwback.
Garments: @brunellivittoria
Model: @lookcloser____
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photography #fashion #fashionphotography #styling #design #fashiondesign #iuav #capsulecollection #garments #artdirection #canon #venice #italy #texture #material #fabrics
•New campaign• for @beneliteeyewear

Photography: @ninaznidersic
Model: @anacolja
Creative director: @m.g.gacho
Make-up/Styling: @m.g.gacho
Graphic design: @ninaznidersic
Client: @oculuseyeweardsg

@ben.x_eyewear_slovenia
@benxeyewear
#photoshooting #photography #productphotography #photostudio #photographers #sunglasses #modern #fashionglasses #glasses #benx #swiss #material #fashion #fashionblogger #modern #design #photoshop #model
#fashion #fashionmodel #fashiondesigner #campaign #turkey @lifestyleturkeyofficial @sultanwedding_turkey_dubai @istanbul @istanbulcity @model_mgmt @tempomodels
'The kids have given playful names to parts of the skatepark's anatomy: one small mound is named "bean" while another is curiously called "grandma". They giggle, explaining that nobody knows why the raised area has been given that name.'
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
From 'A Playful Island', a look at the charitable work of @skateaid in Kigali, Rwanda. 📷 @lokemaking. From our current issue 'On Material'.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#material #lokéjournal #lokéessays #lokéessays
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
Эко декор "Олень" и настенный декор в виде скульптур животных из дерева от @buywall #головаоленя #олень #головыживотных #скандинавскийдекор #продается #материал-мдф3мм #deerhead #deer #animalhead #scandinaviandecor #material-mdf3mm #sale #woodwork #woodworking
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
#materialmondays
Have a peek at this Teak Leaf Paper, that is a part of the Material Connexion Library here at KEA.
Teak leaf is a strong, tough material that is biodegradable and compostable. It contains 70% dried fallen leaf, 20% wood pulp and 10% wax.
Like a textile, teak leaf can be seen and cut as regular fabric. It offers water resistance, tension resistance and contains a natural scent.

Process:
Collecting fallen leaves
Drying them under sunlight
Treating them for mold resistance
Steaming or soaking them
Pressing them with pulp
Other applications include furniture, interior design, accessories and packaging.

#københavn #copenhagen #school of #design and #technology #materialdesignlab #keacph #circulareconomy #material #kealife #education #organicwaste #sustainability #sustainabledesign #binder #finishes #recycled #waste #cellulose #sustainable #natureinspired #livingmaterials #grown #biodesign #organic #materialinnovation #biomaterials #materialconnexion #materiallibrary
We are sew and sew haberdashery based in uckfield east sussex.watch our page here or find us on facebook #sewing #kingcole #stylecraft #uckfield #material 😊
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
Estou apaixonada pelo lindo material deste ano ! Minhas aulas começaram hoje e as suas? 📚✏🖌🖊✂️📽🎬#materialescolar #material#CanaldaJulinha #Julinha #youtuber #feliz 💖 Beijinhos carinhosos 😍😘😄 #youtube #youtuber #CanaldaJulinha #Julinha #bomdia🌞🎬Eu amo ser YouTuber 🎥 #slime #digitalinfluencer #miniinfluencer #miniinfluencerdigital #blogueirinha
[NEW RELEASE] AMARA KURUNG -KOLEKSI TERBARU

PENING MENCARI BAJU NAK PERGI KENDURI KENDARA??NAK G KERJA SIMPLE TAPI CANTIK??OHH M G!!! MEMANG NGAM UNTUK UALLSS❗️ REKAAN YANG SIMPLE TAPI ELEGAN NI MEMANG SESUAI UNTUK UALLLSS

Tak pe jangan pening pening kita bagi harga SPECIAL PRICE ‼️Mur mur je !! Grab lelaju okay sebelum kehabisan stock! Ada 5 Warna yang cun melecuun yang pasti menjadi pilihan ualllss.. Nak FAST PURCHASE / MEASUREMENT CHART boleh click di Link Bio di Atas
Atau whatsapp 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263 ----------------------------------
🔥HARGA BAWAH RM90 JE !! 🔥
---------------------------------- #MATERIAL
-Fabrik COMO CREPE ni material yang sangat mudah di iron dan tidak mudah serap peluh. Mana mana customer memang suka material kain ni sebab selesa,tak panas dan paling penting senang iron!
#DESIGN
-Sesuai dipakai untuk orang bersize besar juga sebab design yang dibuat menampakan anda lebih kelihatan kecik sikit
#CUTTING CUN
-Cutting jangan cakap customer semua memang suka dengan cutting baju yg kami buat.Kebanyakan cakap tak perlu Olter lagi dah..Best kan!

#2IN1
-Ha baju ni bukan sahaja baju kurung biasa. Baju nya juga boleh dipakai dengan seluar seperti baju blouse . Tak percaya cuba la
#WUDHU FRIENDLY
-Dekat lengan kami sediakan zip ,memudahkan untuk awak sensing baju. Senang nak berwudhu or buat apa apa kerja mengunakan tangan

#SIZE
-Kami offer size XS sehingga XL sahaja.
#WARNA
-Terdapat 5 WARNA yang cun melecunn ualsss, korang mesti suka dengan warna warna yang cantik ni jangan rambang mata sudah !hehe

#SKIRT DUYUNG
-Rekaan kain duyung bertingkat ni memang menjadi trend terkini tau! Selesa juga kalau nak bergerak dan yg pasti memang cantik cutting skirt nya!
#READYSTOCK
-Semua baju rekaan By Niyzarashid adalah ready stock! Jangan risau okay

_____________________________________________
JOM JOM! Cepat -cepat order sementara stock masih ada! 📱017-7066263
📱017-7066263
📱017-7066263
Drying rack loaded with rugs quilts handy work and doll clothes! #love #space #display #hang #foldedup #showme #rugs #quilts #material #vintage #cloth #handywork #old
ReColored ReChallenge
Together with jasmijn muskens @waarismijnjas
Follow us for more news about samples and product ideas!

#plasticworld #plastic #plasticart #plasticdesign #prosuctdesign #samples #makingnewwork #grid #rasters #collaboration #party #making #material #layers #blue #orange #folding #filter #light #colors #recolored #rechallenge
While I was in Florence I visited the newly renovated store of Loretta Caponi. Since the 1960s they have been designing bespoke collections for exclusive customers all over the world. I have been in there a few times over the years but as the atelier workshop is usually inaccessible it was a wonderful treat to be able to also see work in progress, as well as archive of fabrics and trims. #lorettacaponi #firenze #atelier #bespoke #dressmaking #trousseau #nightwear #lingerie #linens #silk #presslaunch #retail #coleycolour #material #textiles #italy #luxury #madeinitaly #archive #workshop #embroidery #handmade @lorettacaponi
Suas séries e bandas favoritas estão aqui! Garanta já que o seu material escolar 2019 seja a sua cara e #vempramapa!

Estamos te esperando em:
Rua Simpliciano Pombo, 256, Vila Santos Dumont, Franca - SP
Televendas: (16) 3723-8647 ou (16) 99181-8801
www.pappres.com.br

#caderno #series #flash #supernatural #beatles #redhotchilipeppers #portadosfundos #gameofthrones #papelaria #voltaasaulas #material #escolar #faculdade #dicadaludi
While I was in Florence I visited the newly renovated store of Loretta Caponi. Since the 1960s they have been designing bespoke collections for exclusive customers all over the world. I have been in there a few times over the years but the atelier workshop is usually not accessible so it was a wonderful treat to be able to also see work in progress as well as archive of fabrics and trims. #lorettacaponi #firenze #atelier #bespoke #dressmaking #trousseau #nightwear #lingerie #linens #silk #presslaunch #retail #coleycolour #material #textiles #italy #luxury #madeinitaly #archive #workshop #embroidery #handmade @lorettacaponi
Bom dia!!!!
Venha para o RB Coelho e conheça nossa linha de produtos FORTLEV!!!!
3520-1134 / (28)99927-1134
.
.
.
#material #materialdeconstrucao
#piuma #piumacidadedasconchas #fortlev #caixadagua #rbcoelho
Studio visit with Lucia Elena Průša, selecting the final works for @materialfair 💜 Visit us at Booth B02 from February 7-10 at Fróntón Mexico City #luciaelenaprusa #materialartfair #material #artfair #sculpture #bronze #contemporaryart #art #artist #giannimanhattan #vienna #gallery #exhibition #fair #poetry #text #language #time
So wieder mal Material Lieferung. Die sollte ein paar Tage reichen. #dachgeschossausbau #baustelle #leipzig #material#baywa #bau #trockenbau
Hejaa
Dzisiaj trochę paplaniny 😅.
Otóż przemyślałam sobie ostatnio kwestię szkoły.
Konkretniej bałam się co dalej i pomogła mi pewna rozmowa. Myślę, że jesteśmy wyjątkowi i wszyscy mamy swoje mocne strony. Moim zdaniem każdy inne. Owszem, twoje zainteresowania, umiejętności, hobby mogą być podobne do tych, które ma ktoś inny, ale to ty jesteś tą wyjątkową osobą wyróżniającą się tym, co potrafisz. Do czego zmierzam? Każdemu z osobna jest dany jakiś talent, co znaczy, że jeśli ktokolwiek ci powiedział (lub też ty tak uważasz), że jesteś do niczego, tkwi w błędzie. Nie każdy potrafi matematykę, historię, WF, ale moi drodzy everyone jest do czegoś stworzony. Wierzę w was całym serduchem ❤
^
^
#text #paper #material #study #studygram #studygramer #school #learning #learn #lovestudy #class8 #nauka #schoolsubject #schoolgirl #student #studymotivation #learnlovelive #filter #TagFire #english #europe #photographer #poland #polska #photography #photooftheday #konkurs #competition #words #honest
เสื้อคลุม
ผ้าใยกัญชงทอมือ
แต่งผ้าปักครอสติสปักบนใยกัญชงเนื้อนุ่ม
ด้านในรีดผ้ากาวอยางดี
เนื้อผ้าใยกัญชงทอเส้นเล็ก
ไม่หนาจนเกินไป
ขนาด​ Size​ 42
สวยๆมีตัวเดียวรีบจับจองได้เลยนะคะ
ราคา​ 2800 บาท
สั่งซื้อหรือสอบถามเพิ่มเติมผ่านทางอินบ็อกเพจ
หรือ​ Line​ id: hempdesing Tel: 062 030​ 0760
....................................
#hilltribe #hilltribedress #hemp #handmade #ผ้าม้ง #ผ้าฝ้ายเขียนเทียน #ผ้าปัก #ผ้าปักม้ง #tribalstyle #bohemian #thailanddress #hilltribe #hempclothing #hilltribes #hilltribedress #hmong #hmongclothes #handmadeclothing #thaihilltribe #ผ้าใยกัญชง #ผ้าใยกัญชงเขียนเทียน #ม้งลาว #กระโปรงม้ง #handmade #material #dressmaterial #tribal #boho #vintage #thai @ Chiang Mai, Thailand
Na @lojasamericanas do @espacoitanhanga ・・・
Volta às Aulas é nas Lojas Americanas! Confira nosso parcelamento válido para material escolar, mochilas e dicionários! 📚📒✏✂📗 #voltaàsaulas #materialescolar #material #cadernos #livros #mochila #lojasamericanas #temdetudo #temdolado #todomundovai
TAURO

Este eclipse cierra un ciclo de dos años en el que debiste entender que la armonía en el hogar y la familia es una cuestión interior, no exterior. Se trata de emociones, de crecimiento, honestidad, comunicación, conexión. No es una cuestión material.
Y hoy la vida te lo hará ver a la fuerza. No tendrás más opción que conectar con lo interno si de verdad tu prioridad es la felicidad de tu hogar.

#astrologia #astros #planetas #universo #signos #tauro #armonía #hogar #familia #emociones #crecimiento #comunicacion #material #felicidad #lifecoach
Está procurando praticidade e modernidade para facilitar seus dias?
Conte conosco, aqui você encontra os melhores materiais!
Ótima semana, aguardamos sua visita.
#material #ferramentas #paudarco #madeira #obra
##IELTS GUARANTEED BANDS###
#With Our#Latest#Study#Material#& Teaching Methods#
Join Today #Ielts #Crew
#Study With Experts#
For more information call us:
☎☎ +91 98887 16811, +91 94649 85506
LES LARMES DE MIEL
.
.
Watling @rwatling #robertwatling #daughter #hazelannwatling
#collaboration #family #familybusiness #project #painting #paint #art #contemporaryart #paintinginplural
#fun #love #social #introspection #externality #workingtogether #fortheloveofit #visual #material #sketchbook #doodlebook
#actionwaves #chainreactions
IN THE PAINTER'S STUDIO - LUMINOSITY** SUBLIME
#workinprogress💪
.
Watling @rwatling #robertwatling #daughter #hazelannwatling
#collaboration #family #familybusiness #project #painting #paint #art #contemporaryart #paintinginplural
#fun #love #social #introspection #externality #workingtogether #fortheloveofit #visual #material #sketchbook #doodlebook
#actionwaves #chainreactions
💕 #africaninspired #cotton #material #throwover
每個空間都有個自己的靈魂嗎?不,是有好幾個。

So every space have their own soul? No, there are several.

#architecture #shenzhen #mocape #material #collision
How STUNNING is this pattern tree that my ice dye has created? Personally I love ice dyeing because you have barely any control over the outcome 😻😻 (This material is a second hand wedding dress)
.
.
.
.
.
.
.
#icedye #icedying #naturaldyes #remake #makedo #natural #ethical #sustainable #fashiondesign #sustainablefashion #ecofriendly #fashionstudent #vegan #veganliving #vegangirl #material #fabric #weddingdresses #thriftstorefinds #secondhand #beautiful
How STUNNING is this pattern tree that my ice dye has created? Personally I love ice dyeing because you have barely any control over the outcome 😻😻 (This material is a second hand wedding dress)
.
.
.
.
.
.
.
#icedye #icedying #naturaldyes #remake #makedo #natural #ethical #sustainable #fashiondesign #sustainablefashion #ecofriendly #fashionstudent #vegan #veganliving #vegangirl #material #fabric #weddingdresses #thriftstorefinds #secondhand #beautiful

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.