#sayajualsayapakai

Contact lens cleaner machine 👁👁 video

Bila kita mula berniaga🤔. Kawan baik dengan kita pun hilang. Perasan x😂? paling kelakar, siap perli2😅.. Jutawan kaya, bisnesman kaya.. Ya allah bestnye🤗, sebab semuanya doa☺️.. So kita aamiinkan saja😊🤲.. Datang pula kawan baru yg positif😍.. Yang support each other🤗. Even hanya kenal dlm facebook😉, kenal pada nama😁, hanya kenal muka😃.. Bila kita promote bisnes kita, percaya lah yg selalu bagi 'emoji' dan selalu share post kita bukanlah orang yg rapat dengan kita🙃.. Manakala yg kenal kita hanya jeling sahaja status kita.. Kadang2 status kita pun dia tak like..even dia menganggap dirinya insan yg positif.. Untuk yg selalu sokong, TERIMA KASIH🤗😘 ..hanya Allah yg dapat membalas jasa kalian semua☺️. Semoga dpermudahkan segala urusan dan dlimpahi rezeki melimpah ruah.. In shaa Allah😊.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin🤲😊.. Semoga kita BERJAYA bersama2.. MEMPERKENALKAN WANGIAN DARI EE PERFUME...WANGIAN YG TAHAN LAMA😘😘 🎀35ml
🎀 Gred Parfum, kualiti terbaik.
🎀Jaminan wangian tahan lama.
🎀Mesra solat.
🎀 Boleh campur2 wangian.
🎀 Ready stock 🎀Knape perlu bayar lebih sdgkn bole jimat
POSTAGE SM/SS
🚛 SM 7/10
🚛 SS 10/15 📲 www.wasap.my/60176767891
📲 www.wasap.my/60176767891
📲 www.wasap.my/60176767891

#sayajual#sayajualmurah#baazarpaknil#bazaaronline#followme#sayajualonline#beauty#perfume#perfumebyEE#perfumeviral#Handbag#Handbaggred#Handbagmurahmalaysia#handbagcopyori#Murah2ja#sayajualsayapakai#Bajukurung#clothes#sweatshirt

#usaha tanda kejayaan
Adakah biskita mau mendapat side income atau online business tanpa modal? Hanya menggunakan FACEBOOK, INSTAGRAM, WHATSAPP, TWITTER and ETC sebagai business platform boleh membantu kita dapat side income $$$ dan juga bahan promosi dengan mudah.

Join lah group RESELLER BORONG BY AYUNI sekarang for FREE tanpa syarat2. TAK NAK yang hanya jadi CCTV atau BERSAHAJA. Terbuka pada #student , #parttime #seller, #onlineshop yang nak tambah product jualan, #housewife and #lelaki yang berminat business online.

Siapa nak info lanjut boleh Whatsapp terus ke 📲http://www.wasapku.com/+6738305291

#bandarseribegawan #tutong #kualabelait #seria #bawalborong #temburong #kualabelait #brune#bruneionlines #borongtudungmurah #bruneionlineshopping #brunei #bruneifm #borongmurah #borongtudung #pleated #chiffonlover #chiffonshawlmurah #borongbyayuni #cotton #bawalprinted #voile #bruneishop #igbrunei #sayajualsayapakai
Meh gegirls semua tngok BC FOUNDATION HERMOSA ni. Mesti korg terpikat sbb ramai gila yg dah trperangkap cinta dengan BC ni 🤣
.
BC FOUNDATION HERMOSA di datangkan khas dengan 2 pilihan menawan:
. ✅ Khas utk Kulit Kering dgn argan oil ✅ Khas utk Kulit Berminyak dgn orange extract .
Menepati citarasa dan keperluan si pemakai dgn kelebihan2nya:
. ✅ Tekstur Lembut & Ringan
✅ Sesuai Utk Kulit Sensitif
✅ Mudah dioles dan Rata Seluruh Muka
✅ Pilihan Tepat Kuning Langsat & Sawo Matang
✅ Berupaya Menutup Cela Sambil Merawat
✅ Kandungan Vitamin C & E Merawat Kulit Kusam dan Parut Jerawat
✅ Collagen Utk Anti Aging
.
.
Tunggu apa lagi girls😘😘
.
DM/PM 013.5339423
.
#hermosabybelinda #hermosabcfoundation #hermosamalaysia #hermosalovers #hermosateam #hermosapenang #agenhermosapenang #dropshiphermosapenang #dshermosapenang #sayajualsayapakai #kosmetikmalaysia #skincaremalaysia #localbrand #localproducts #seberangjaya #perai #kulim #kepalabatas #gelugor #jelutong #naturalmakeup #beautybloggers #teamkaklom
MALUNYA BILA PERGI PASARAYA PROMOTER PANGGIL SAYA AKAK.. MUNGKIN TENGOK BADAN SAYA GEMUK MACAM DAH PERNAH BERANAK...
.
.
Dari pinggang size 40 kini turun 35 gara gara berbengkung dan sapu Ratu Reshape cream hari hari . Makan pun terkontrol sebab cengkaman bengkung buat kita rasa cepat kenyang . Bukan pinggang je ramping tapi berat badan pun turun 👏👏
.
.
Nak SET PAKAR RAMPING dengan harga PROMOSI?? jom whatsapp bel sekarang! 📲0136888831 .
LIMITED PROMO! HABIS STOCK PROMO PUN HABIS . So kalau nak cepat2 order tau😘😘
Adakah biskita mau mendapat side income atau online business tanpa modal? Hanya menggunakan FACEBOOK, INSTAGRAM, WHATSAPP, TWITTER and ETC sebagai business platform boleh membantu kita dapat side income $$$ dan juga bahan promosi dengan mudah.

Join lah group RESELLER BORONG BY AYUNI sekarang for FREE tanpa syarat2. TAK NAK yang hanya jadi CCTV atau BERSAHAJA. Terbuka pada #student , #parttime #seller, #onlineshop yang nak tambah product jualan, #housewife and #lelaki yang berminat business online.

Siapa nak info lanjut boleh Whatsapp terus ke 📲http://www.wasapku.com/+6738305291

#bandarseribegawan #tutong #kualabelait #seria #bawalborong #temburong #kualabelait #brune#bruneionlines #borongtudungmurah #bruneionlineshopping #brunei #bruneifm #borongmurah #borongtudung #pleated #chiffonlover #chiffonshawlmurah #borongbyayuni #cotton #bawalprinted #voile #bruneishop #igbrunei #sayajualsayapakai
SELESAIKAN MASALAH CEPAT PANCUT ANDA
DENGAN KAMAMAX. LULUS KKM !
=============================
3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan bersama.
.
Saya ikhlas nak bantu KAUM LELAKI yang ada masalah PANCUT AWAL CEPAT TEWAS . Tak payah susah2 lagi, guna jerrrr produk ajaib kami ❤ ! .
🔥KELEBIHAN KAMAMAX??
✔ Berbau Wangi
✔Tidak Panas / Berlendir
✔Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
✔Sesuai untuk pasangan yang ingin b job😋
✔Keluaran bumiputera
✔Ada kelulusan dari KKM

STOK KAMI DIJAMIN 🥇ORIGINAL
🥇TERBARU

www.wasap.my/ 60173271832/kamamax KLIK SINI
www.wasap.my/60173271832/kamamax KLIK SINI
.
@kamamax_hq_official @kamamax_hq_official @kamamax_hq_official
.
POS SELURUH MALAYSIA
.
#kamamax #kamamaxmalaysia #kamamaxbanting #kamamaxoriginal #kamamaxtahanlama #malaysia #kamamaxcod #sayajualsayapakai
Rungsing tahap maximum nak guna pembersih wanita apa ? Semua tak bagus? Lepas guna jadi sensitif? Jadi gatal-gatal? Kulit Cik Bunga mula meradang, kering dan kusam? Huwaaaaaaaa..
.
Nak pilih pembersih wanita kena yang sesuai dgn kulit Cik Bunga yang nipis dan sensitif. Macam CFSW ni pH yang digunakan pH tetap Cik Bunga. pH lembut dan sangat sesuai digunakan kerap-kerap. .
Nak pilih pembersih wanita kena yang bersifat merawat sampai akar umbi. Bukan sekadar mencuci je. Mcm CFSW ni merawat semua all in one masalah Cik Bunga mcm Keputihan, Kegatalan, Bau even Cik Bunga yg gelap sebab ada scrub lembut halus dalam pembersih Cik Bunga CFSW. hikhik.
.
For sure sangat wangi lah sampai satu toilet boleh bau. Andddd sejukkkkkk mcm letak ais batu berkilo-kilo. Let's lah! Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Celebrity Feminine Scrub Wash. Ngeeeee~

hubungi sekarang.Whatsapp 0139727483 . Whatsapp link di bio👆

#bakalpengantin #ibumengandung #cfsw #femininewash #femininewashmurah #femininewashmalaysia #rahsiawanita #femininewash #skinstories #skinstoriescfsw #masalahkeputihan #senggugut #rahsiadalaman #dalamansihat #wanitacantik #moodrepublik #missvpinkish #nicesmell #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai
Nak tudung design sendiri?Ada gmbr yg anda suka n nak jadikan corak pada tudung?
Jom dapatkan segera bawal corak customized: bawal/shawl bidang 45/60 dgn harga serendah rm26 🤩...FREE taburan batu💎..FREE edit gmbr..FREE edit tulisan..
.
Whatsapp 019 908 8452😘 whatsapp 019 908 8452 😘
.
#sayajualtudungbawal #bawal #tudungviral2018 #shawl #murah #materialbest #jomlawa #sayajualsayapakai #sayajualtudung #tudungborongmurah #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #promosijualan #promosihebat #tudungcustommade #tudungshawl #bawalcottonprinted #bawalchiffoncorak #shawlmurahmalaysia #shawlchiffonmurah #shawlcantikmurah #bawalshawlpremium #bawalshawllakukeras #bawalhot #bawalheavychiffon #bawalcorakexclusive #bawalpremium
Available lagi design ni.. RM25 sahaja
free kalendar utk pembelian 2 helai ke atas
whatsapp 0125066844 atau pembelian di shopee klik bio ig .. #kekaboolovers #kekaboooriginal #bawallovers #bawalkekaboo #sayajualsayapakai #tudung #tudungkekaboo
De'Xandra Vacay Tips 🌴​🌴
.
Skrg ni dah tak perlu susah2 nak dapatkan peta . Guna je google maps . Tapi ada certain tempat memang sediakan dedicated maps for tourist, haa yang tu pun membantu juga untuk kita pergi tempat2 menarik di kawasan tu 😀​
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE
Essence merupakan step SEBELUM pemakaian serum.
Bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat.

Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat .
FUNGSI
❤ BRIGHTENING Effect❤
mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan
dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. ❤Skin Activating Treatment❤
dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN ❤Youth Essence❤
Ini adalahh IMPIAN setiap WANITA. Herv punya essence dari Rose Water & Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai DIOR Essence Rose bau dia seakan sama. ❤CARA PAKAI❤
1. Dap2 essence di muka dan tunggu sehingga meresap.
Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! Bila skin dah cukup moist x nampak muka berumur.
Atau
2. Ambil cotton pas and titis HERV Essence dan tekap cotton pad di muka.Buat Sebagai MASK!

ESSENCE is HEART OF KOREAN SKINCARE.

Nak healthy skin? Jom cuba Herv natural😍

HARGA :
RM39 SEM /RM49SS (30 ML)
RM79 SEM /RM89SS (120 ML)
✔🎁 #HervNatural
#hervlukeessenceadvance
#hervessenceadvance
#HervEssence
#teamsaw
#sayajualessence
#sayajualsayapakai
NAK MANDI PANTAI TAPI TAKUT GELAP MACAM BONTOT KUALI???
.

Haaa jangan risauu. Bila lagi kita nak mandi pantai. Mesti la masa tengah CUTI SEKOLAH kita nak pergi bersuka ria dengan family. BETUL TAK?
.

Mana yang buat aktiviti luar tu jangan risau okay
?
.

Jangan risau......
❌KULIT KENE MATAHARI
❌KULIT BERMINYAK
❌WARNA KULIT TAK SEKATA
❌KULIT GELAP
❌KULIT SUNBURN -

Jangan sesekali risau sebab PUTIH KOREA BOLEH MENINGKATKAN PRODUKSI KULIT DENGAN CEPATTT. Uolss dah ready belum untuk #aktiffollowers & lucky draw? .
.
#thejunniputihkorea #putihkoreakoyakkemam#tjcodklang #sayajualsupplement #tehjunnipinkishwhite #supplementputih #nakcantik #pinkishwhite #tjcodrantaupanjang #sayajualsayapakai #thejunnibybellaa #thejunni #cintalemonmadu #bahagiabukanbidaan #ammaropie #kekasihpaksarela#teamnagalapar #musically #lelakitupemilikhatiku #teamprincessarie
#instagood #follow4follow #bazaarpaknil #borong #tiktok #kasutmurahmalaysia #hkl
Jam yang betul2 nampak elegan dengan harga yang terbaik 😊😍
.
STOCK SANGAT TERHAD 😊😁
.
As salam dan salam sejahtera.
..
. ✨Casio Edifice 540✨
❇️Grade 3A
❇️Strap - Stainless Steel
❇️Stopwatch
❇️Fully Stainless Steel ❇️Date Showing
.
👉Warranty 6 Month
🆓Perfume
🆓Postage
🆓Box
.
💫Price - RM220💫
.
Berminat?
.
➡️screenshot & Whatsapp 01115656141 ⬅️
.
.

#jamtangan
#jamtanganmurah
#jamtanganonline
#bazarpaknil
#sayajualsayapakai
#jombelijam
#jamonline
#onlineshop
#jamtanganwanita
#jamtangangred
#jamtanganlelaki
#jjcm
#kedaijam
#kedaijammurah
#sayajualjam
#jamtangangredaa
#hantaran
#hantarankahwin
#hadiah
#harijadi
#jamcouple
#jamhantaran
#jombelionline
#jamtangancouple
#jamtangancouplemurah
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
Must have! 😍
TAK SABAR NAK TUNGGU Y.E.S SALE ESOK KAN ? 🤪
Harga kaw kaw kita bagi. Save date esok and tekan link wasap di bio ya 🧐🧐🧐🧐🧐
.
.
#bawalcornskincrochet
#bawalcornskinmurah
#bawalovers
#bawalcornskin
#sayajualsayapakai
#bawaljagung
#bawalmurah
#travel
#bawaltravel
#ironlessbawal
#yearendsale
#cornskinyearendsale
#salebawalcornskin
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM20 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
READY STOK

RM25 EXCLUDE POS
POS RM8/SM, RM13/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60136113896

#kekaboolovers #kekaboomelaka #bawallovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #teamkekaboo #tudungmirabelle #bawalmirabelle #kekabooplain #instashop #tudungviral #viral #motifviral #mirabellelovers #mirabellebawal #kekaboosales #sayajualsayapakai
Set berpantang selepas bersalin. Set lengkap untuk masa berpantang. Disertakan buku untuk penggunaan. Ikut je jadual yang disertakan. Free bengkung..
Maklumat lanjut, whatsapp 012-2769707 atau 012-7792757..
#allaboutlifeanddream #melurspirit #setbersalin #setberpantang #tropicalherbs #ibu #bersalin #keluargaku #melaka #muar #batupahat #igersmalaysia #igmalaysia #bazarmalaysia #bazarpaknil #ajimaura #sayajualsayapakai #sayajual #jualansis #jualansist #jualanku #kualalumpur #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian
INFO SERUM
Kenapa kulit mesti perlu SERUM ?👇 .
🍒 Serum boleh melembap dan menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam. Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. .
.
🍒 ️Jika disapu pada kulit pada waktu malam iaitu waktu kritikal mampu membantu pembentukan sel kulit yang baru. . =================================.
MEERACLE GEMSTONE SERUM =================================. .
- Membuang sel kulit mati
- Menggalakan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah
- Menghapuskan jeragat degil, jerawat, parut nakal dan pigmentasi
- Mengecilkan pori - pori
- Melembapkan kulit dan mengebukan kulit
- Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit sekata

Utk sebarang pertanyaan hubungi

WHATSAPP| 019.944.3864
Or klik link wasap di bio
#MeeracleFacialSerum
#Meeracle
#sayajualsayapakai #sayamenjadidenganmeeracle
MUKA AKU NI KALAU SEMUT LALU, MAHU TERSELIUH KAKI
-
dapat tak bayangkan macam mana keadaan kulit muka aku dulu. . .
-
Dengan jerawatnya, Whitehead pluss dengan aku ada pori-pori yang besar macam kawah gunung berapi
-
Stresss uii hari-hari nak tempek foundation tebal-tebal ni
-
Nasib la aku jumpa ig @mimpimika.pika Ni. Mula-mula aku whatsapp tanya-tanya jerr pasal #glowskincollagen .
. -
Aku tengok feedback gempak-gempak, aku pon grab la satu.
. -
Yang bestnya, setiap pagi, mesti @mimpimika.pika Share tips macam-macam
-
Sambil-sambil aku consume #glowskincollagen tu, aku follow rapat-rapat tips yang sis ni bagi
-
Alhamdulillah, dah masuk 4 botol dah #glowskincollagen aku consume.
-
Muka aku bebas jerawat, Whitehead pon dah tak ada. Tinggal parut sikit-sikit je ni
-
Jom la jadi cantik macam aku ni haa. Cepat Whatsapp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika
#pikasado
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia
MUKA AKU NI KALAU SEMUT LALU, MAHU TERSELIUH KAKI
-
dapat tak bayangkan macam mana keadaan kulit muka aku dulu. . .
-
Dengan jerawatnya, Whitehead pluss dengan aku ada pori-pori yang besar macam kawah gunung berapi
-
Stresss uii hari-hari nak tempek foundation tebal-tebal ni
-
Nasib la aku jumpa ig @mimpimika.pika Ni. Mula-mula aku whatsapp tanya-tanya jerr pasal #glowskincollagen .
. -
Aku tengok feedback gempak-gempak, aku pon grab la satu.
. -
Yang bestnya, setiap pagi, mesti @mimpimika.pika Share tips macam-macam
-
Sambil-sambil aku consume #glowskincollagen tu, aku follow rapat-rapat tips yang sis ni bagi
-
Alhamdulillah, dah masuk 4 botol dah #glowskincollagen aku consume.
-
Muka aku bebas jerawat, Whitehead pon dah tak ada. Tinggal parut sikit-sikit je ni
-
Jom la jadi cantik macam aku ni haa. Cepat Whatsapp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika
#pikasado
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia
MUKA AKU NI KALAU SEMUT LALU, MAHU TERSELIUH KAKI
-
dapat tak bayangkan macam mana keadaan kulit muka aku dulu. .
. -
Dengan jerawatnya, Whitehead pluss dengan aku ada pori-pori yang besar macam kawah gunung berapi
-
Stresss uii hari-hari nak tempek foundation tebal-tebal ni
-
Nasib la aku jumpa ig @mimpimika.pika Ni. Mula-mula aku whatsapp tanya-tanya jerr pasal #glowskincollagen .
. -
Aku tengok feedback gempak-gempak, aku pon grab la satu.
. -
Yang bestnya, setiap pagi, mesti @mimpimika.pika Share tips macam-macam
-
Sambil-sambil aku consume #glowskincollagen tu, aku follow rapat-rapat tips yang sis ni bagi
-
Alhamdulillah, dah masuk 4 botol dah #glowskincollagen aku consume.
-
Muka aku bebas jerawat, Whitehead pon dah tak ada. Tinggal parut sikit-sikit je ni
-
Jom la jadi cantik macam aku ni haa. Cepat Whatsapp Pika 016 4979910
-
💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 )
📲016 4979910 ( LINK DI BIO )
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT )
-
🎁 Special free gift + Free postage for you guys
🎁 Contest + Giveaway every month
-
FOLLOW @mimpimika.pika
#pikasado
#mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia
❤️SALE RM20 AVAILABLE❤️
murah dah ni.. nak tunggu apa lagi.. hahaa. Meh Cepat² grab ‼️
.
Tudung Bawal Mirabelle dan Kekaboo
Cotton voile paris
Bidang 45 plus
Handmade silk screen
Less ironing
Easy to wear

#mirabellas
#mirabelle
#kekaboo
#kekaboolovers
#resellermirabelle
#bazaarpaknil
#bawalmurah
#bawalexclusive
#bawallovers
#tudungbawal
#tudungmurah
#hijab
#sayajualsayapakai
#agentdropshipkekaboo
#agentdropshipmirabelle
GABUNGAN ANTARA 2 JENAMA BESAR MELANCARKAN 'LIP MATTE’ YANG PERTAMA BERASASKAN BATU PERMATA
.
MEERACLE X RCW
.
Gabungan dua JENAMA besar. Yg mendapat kepercayaan puluhan ribu pengguna dan peminat dari dua2 jenama. Dgn penghasilan produk2 yg berkualiti dan bertaraf antarabangsa Dan kini menghasilkan sesuatu yg sgt istimewa.
.
GEMSTONE LIPS MATTE
.
Didatangkan dlm 3 warna iaitu :
.
1. ANGELINA - Warna NUDE PINK. Warna limited yg menawan, indah dan kewanitaan.
.
2. BE MARILYN - Warna MERAH. Memberikan diri anda rasa eksklusif, elegan dan berani!
.
3. LADY DIANA - Warna NUDE PEACH yg membawa perwatakan manja, lembut dan ayu.
.
===
5 SBB ANDA WAJIB DPTKAN MEERACLE LIPMATE ===
.
BATU PERMATA ROSE QUARTZ - Menjadikan bibir anda nampak lebih berAURA. Ada aura di wajah, di bibir pon ada tau. Ini yg menjadikan Lips Matte ni SGT UNIK!
.
SAPUAN SEMPURNA - Sbb tu kita buat 'research' dahulu. Utk pastikan lips matte ni tak bercapuk. Dan hampir beratus percubaan sblm kami jumpa adunan yg tepat. Mmg PERFECT!
.
BAHAN SEMULAJADI - Bahan2 spt asparagus putih dan soya yg membekalkan vitamin utk bibir anda supaya bibir anda nampk lebih MUDA dan ANJAL.
.
TAHAN LAMA - Yg ini BEST! Warna lebih tahan lama dan x mudah pudar tau. Jadi x perlulah sentiasa nk kena 'topup' jer setiap kali makan atau minum.. Kan?

PERLINDUNGAN TAMBAHAN - melindungi kulit bibir anda daripada kering dan juga dari pencemaran sinar UV dan 'blue light'.
.
Berminat?
Sebarang pertanyaan boleh klik link di bio.
WHATSAPP | 019.944.3864
.
.
.
#lipmate #meeraclekotabharu #meeracle #lipmatekotabharu #meeraclexrcw #rozitachewan #naturalproduct #lipstickmeeracle #sayajualsayapakai #sayamenjadidenganmeeracle
#dessert #food #desserts @quick.tag #TagsForLikes #yum #yummy #amazing #instagood #instafood #sweet #chocolate #cake #icecream #dessertporn #delish #foods #delicious #tasty #eat #eating #hungry #foodpics #sweettooth #creampuffmurah #sayajual #sayajualsayapakai
❤️COMBO 2 design❤️
Meh Cepat² grab ‼️
.
Tudung Bawal Mirabelle dan Kekaboo
Cotton voile paris
Bidang 45 plus
Handmade silk screen
Less ironing
Easy to wear

#mirabellas
#mirabelle
#kekaboo
#kekaboolovers
#resellermirabelle
#bazaarpaknil
#bawalmurah
#bawalexclusive
#bawallovers
#tudungbawal
#tudungmurah
#hijab
#sayajualsayapakai
#agentdropshipkekaboo
#agentdropshipmirabelle
Apa tu?
SABUN HERBA ROSEMARY atau SHR...
Kak inas kerat 6...
Tak berair, tak pecah pun...
Senang ja nak potong..
Jimat sangat guna sabun ni...nak habis seketul pun makan masa beberapa bulan jugak..
.
Walaupun banyak kali cuci muka dgn SHR kulit terasa lembap sentiasa..kulit tak kering mcm pakai sabun lain..
Kadang2 keluar rumah cuma cuci muka je..tak pakai bedak pun, bare face...cuma calit lipstick & celak...confident sgt2 dgn SHR..
Masalah kulit berminyak sebelum ni pun dah hilang..memang berkesan sgt2..
Memang dah serasi dengan SHR, tak mau yang lain dah...
.
Whatsapp je kak Inas ke www.wasap.my/60195611310
.
#SHR
#SabunHerbaRosemary
#SabunHomemade
#sayajualsayapakai
#Gosok2Cantik
#kulitlembap
#EmpirePuanSue
#TeamRiezAnggun
#alhamdulillah
#dessert #food #desserts @quick.tag #TagsForLikes #yum #yummy #amazing #instagood #instafood #sweet #chocolate #cake #icecream #dessertporn #delish #foods #delicious #tasty #eat #eating #hungry #foodpics #sweettooth #creampuffmurah #sayajual #sayajualsayapakai
#dessert #food #desserts @quick.tag #TagsForLikes #yum #yummy #amazing #instagood #instafood #sweet #chocolate #cake #icecream #dessertporn #delish #foods #delicious #tasty #eat #eating #hungry #foodpics #sweettooth #creampuffmurah #sayajual #sayajualsayapakai
Tak selesanya bila badan berpeluh melekit melekat sana sini sanun.
Rasa nak mandi je 24 jam..hikkkss!
#whiteningbodyscrub ni sangat membantu untuk menanggalkan daki dan kotoran pada badan.
Bau bauan juga ikot hilang sekali tau.
Yang tinggal cuma bau lembut mild je kat kulit.
Besttttyaaaa!

#bodyscrub #scrubbadan #scruborganik #scrubhomemade #whiteningbodyscrub #sayajualscrub #sayajualtemyracle #sayajualsayapakai #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #ajimaura #terapiinstagram #temyraclelovers #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #agenttemyracle #codkotabharu #codmelaka #codsetiaphari #codbandarayamelaka
Hanya 1 Tablet Perday CGS Boleh Membantu 👇
.
BLOCK - makanan berlemak
BREAK - kawal nafsu makan yg membuak2
BURN - Bakar lemak berlebihan dgn pantas
BUILD - menguatkan otot semula supaya bila dah kurus badan tak menjadi lembik
.
1 Tablet 1001 Manfaat
.
Badan SELIM & SIHAT idaman setiap wanita:)
.
Jom Secantik Cinderella
.
#cinderellaglownslim
#suplemendwifungsi
#stokiscinderelladamansara
#agentwanted
#cream
#cinderellapitera
#igshopmy #igshop #kurus #nakkurus #nakcantik #nakslim #bazarpaknilmurah #bazaronline #promosi #sayajualsayapakai #sayajual #sayajualonline
❤️COMBO FIX❤️
Design berkenaan dah xbanyak yang tinggal. Meh Cepat² grab ‼️ Tudung Bawal Mirabelle dan Kekaboo
Cotton voile paris
Bidang 45 plus
Handmade silk screen
Less ironing
Easy to wear

#mirabellas
#mirabelle
#kekaboo
#kekaboolovers
#resellermirabelle
#bazaarpaknil
#bawalmurah
#bawalexclusive
#bawallovers
#tudungbawal
#tudungmurah
#hijab
#sayajualsayapakai
#agentdropshipkekaboo
#agentdropshipmirabelle
Sekadar hiasan pada gigi yang rata dan tersusun SAHAJA ! Tak sakit , tak merosakkan gusi , mudah pakai & mudah ditanggalkan , colour & design yang sangat menarik 😍👍 • Ada open DROPSHIP pada sesiapa yang mahu mencari duit poket . yang dah bekerja / belum bekerja boleh join ds saya . NAK BERPENGALAMAN & ADA ACCOUNT BANK SENDIRI ✅

DM SAYA SEKARANG 📲, NO KOMEN ❌
#kosmetik #kosmetikmurah #sayajualmurah #sayajual #gengmotor #dataranmerdeka #kitageng #lensmurah #lenscantik #cantik #hiasan #sayajualsayapakai #tasiktitiwangsakl #codkl #murah #murahmurah #murahonline #fakebracesmalaysia #borong #borongmurah #sayajualborong #jombeli #budak_kapcai_ #budakmotor #lepak #sayajualbracesmurah
KENAPA KENA PILIH MEERACLE?
.
✔Set combo yang murah, tahan 1-2 bulan.
✔kulit flawless + glowing2
✔️jerawat dah susah nak timbul (Meeracle merawat kulit dari dalam)
.
KENAPA KENA SABAR pakai MEERACLE?
.
Sebab ia mengandungi 💯 bahan semulajadi dan yang paling penting HALAL dan LULUS KKM
.
Banyak testimoni yang mempunyai muka yang bermasalah teruk sekarang dah cantik. Takmo cakap banyak wasap je sis.
.
.
WHATSAPP | 019.944.3864
Or klik link watsap di bio
. 🚀 POST SETIAP HARI
.
.
#IMSuccessNetwork
#meeracle #meeraclekotabharu
#allnewmeercle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#trustseller #sayajualsayapakai #sayamenjadidenganmeeracle
Yuhhuuu.. Ade yg rindu hakak ke..maklum la lama tak tgk ke kann.. Belanja ckit pic dulu2 gem2 macam mokcik2..bergaya tak reti mekap apatah lagi.. Haha
.
.
Sekarang dah beranak 3..diet takde la ketat sgt.. Hantam jugak mcm org lain.. Cumanya jaga portion n mmg tak sentuh air manis langsung.. Kalau xda pilihan minum jugak la.. Cth kat rumah kenduri..kuih2 setakat teringin.. Selebihnya bersapu2 settle je dengan Azn puteri lentik dan bodycream jer.. Baju kuda belang tu sebenarnya 3 tahun x berusik.. Dok dalam plastik elok je sebab tau baju size M memang tak muat.. Kalau pakai pon selisih kain mmg terberetas..
.
.
Lepas pakai dua benda alah ni.. Cuba try sarungkan baju tu.. Ya Allahhh.. Muat wehhh.. Rasa nak lompat bintang 100x hahaha..
.
.
Cik leen dah pakai.. Just sapu2 je.. Tak payah pikir nak telan2.. Bukan selamat pun..sapu2 je secara istiqomah.. Insyaallah.. Kami geng Azn semuanya pakai pastu semua decide jual.. Mmg berbaloi2..
.
.
Meh cuba set combo.. Asal RM90.. skrg RM70 je.. Giler la kalo xnk lg kali ni.. Murah oiiii

#sapusapusettle
#kurustanpamakanubat
#aznbodycream #sayajualsayapakai #krimkurus #krimserbaguna#selamattanpamakanubat #misikurusslim2019
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
NEW ARRIVAL #JLABELLARAYA2019
.
[ AMEERA KURUNG ] READY STOCK!
Promo Price // RM99 ( Np // RM189 )
*Tidak Termasuk Postage
.
Pilihan Detail : -France Abstract Lace Sleeve
-Wudhu Friendly & BF Friendly
-Model Pakai XS-34”
-Saiz dari XS-XL
-6 Pilihan Warna
.
#jlabellaraya2018 #kurung #kurungmoden #jubahmampumilik #jubahmampumilikno1 #kurungsaree #jubah #jubahmurah #jubahsouq #jubahdress #jubahmoden #jubahmuslimah #jubahplain #jubahlelaki #jubahakhwat #kurungsaree #poojadollsaree #poojadollsareemurah #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualsayapakai
Olohhh.. Gagah sampai nak terbelit kaki hahaha

Tak payah sampai mcm tu sekali.. Meh guna Puteri Lentik n Azn bodycream.. Kompem tak sedor tgk korang dah mengecik.. YES Azn sedang berlangsung.. Cepat grab sebelum promo ni tamatt.. #sapusapusettle #aznbodycream #sayajualsayapakai #krimkurus #krimserbaguna#selamattanpamakanubat #misikurusslim2019
1 HARI LAGI 😍
.
ESOK, akan bermula fenomena De'Xandra yang ditunggu2 . Adik2 kakak2 semua dah tak sabar nak tunggu esok kan . Haa, kurang dari 24 jam je lagi sikit je lagi ni, sabar ye 🙂
.
#dexandraVacayScent
#dexandraYes2018
#dexandraGoTravel
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous
Lip Balm Pinky Roses
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
Mengandungi pati herba dari lilin lebah,pati berbagai jenis minyak bunga ros,habbatusauda dan shea butter ia terbukti berkesan merawat dan mencantikkan bibir.


🌺Menyerlahkan seri bibir,berkilat mengikut warna darah si pemakai.
🌺Melembabkan dan mengatasi kekeringan bibir dan penuaan.
🌺Mengandungi vitamin A yang melembutkan kulit bibir.
🌺Minyak mawar juga mempunyai ciri-ciri penjagaan kulit
🌺Aroma yang kuat,selesa dan feminin
🌺Mengandungi vitamin E & K yang baik untuk kesihatan kulit.

PINKY ROSES LIPBALM
RM29.00
.
.
Nak Cuba❓❓
°
Pm /WhatsApp skrg ⤵️ .
📲0123283017
📲www.wasap.my/60123283017/jrm .
°
🚘COD AREA ⤵️⤵️ .
⭕SHAH ALAM
⭕KLANG
⭕KOTA KEMUNING .
⭕SUBANG JAYA
⭕PETALING JAYA .
°
📦 POSTAGE SETIAP HARI
°
#JamuRatuMalaya #jrmfeedback
#jamuratumalayaonline #igers #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknil #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #eusahawan2018
#mdec #youcanduit #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #mustanir #mustanirjrm #sayajual #kurmadhuha
#pengedarjamuratumalaya #PINKYROSES #pinkyroseslipbalm
New look! Sape nak restock, roger tau 🤩🤩
.
Alternative solution untuk melegakan batuk dan selsema bayi
.
Been using this oil for more than 2 years now untuk anak bujang kita..so far, alhamdulillah..serasi and byk improvement..
.
#sayajualsayapakai #narinar #flutherapy #frankie #baby #oil
Vinifera Blemish CC Cover
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Mengandungi SPF 48 +++ memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah.

Kesan optimanya mampu menghalang dari sinaran UVA & UVB yang merosakkan kulit . .
Teksturnya bukan sahaja kulit nampak elegan & porselin tapi kesannya, juga memberikan manfaat estetik dengan jangka masa yang panjang seperti anti-penuaan, ultra-melicinkan garis-garis kedut mendalam, sebumnya juga mengawal kesan dalam pembentukan, mencegah jerawat, mencerahkan kulit yang berpanjangan. .
Bedak asas berherba ini memberikan kesan unik pada wajah. Ia mampu bertahan sehingga 8 jam. Wajah lebih berseri, mencerahkan & menyakinkan . .
.
Vinifera CC Cover
RM55.00
.
.
Nak Cuba❓❓
°
Pm /WhatsApp skrg ⤵️ .
📲0123283017
📲www.wasap.my/60123283017/jrm .
°
🚘COD AREA ⤵️⤵️ .
⭕SHAH ALAM
⭕KLANG
⭕KOTA KEMUNING .
⭕SUBANG JAYA
⭕PETALING JAYA .
°
📦 POSTAGE SETIAP HARI
°
#JamuRatuMalaya #jrmfeedback
#jamuratumalayaonline #igers #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknil #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #eusahawan2018
#mdec #youcanduit #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #mustanir #mustanirjrm #sayajual #kurmadhuha
#pengedarjamuratumalaya #pinkyroseslipbalm #VINIFERACCCOVER #viniferacccover
Hahaha!
Pesanan Buat Pelanggan yang tersayang...
Jangan beli hr ni tau.. beli esok!
Beli hr ni rugi rm10 hgpa...
Esok beli 2 terus...
-
CHECKOUT OUR STOCK HERE 👉🏿 #nurestock
-
DM or Whatsapp!
24 Jam kami layan..
Kalau mag xsmpat reply jgn marah dulu.. kita reply 1 by 1.. igt jgn msg banyak kali.. nanti msg naik atas..
Kita reply dr bawah..
which is ikut giliran na.
-
#vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign #kimonocardiganrm20
Dry skin keeps your happiness away. Treat your skin like a divine responsibility. Are you practicing a good skin care routine or 'it doesnt matter'? Daily practices that force you to slow down, tune in with your skin and take care of your skin makes all the difference. Listen to your skin when it whispers so you don't have to hear it scream. -
Follow @blakekong for your daily dose of great skincares
-
To place order 📲, Link in bio @blakekong ·
·
·
·
·
#blakebeautyspot #skincare #makeuplover #makeup #beautyblogger #mua #beautyfull #beautysalon #beautybox #beautyblog #beautyaddict #makeupjunkie #love #beautys #beautysecret #beautygirl #beautycare #beautiful #beautyqueen #beautyjunkie #beauty
#sayapakaisayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #malaysia #sayajualonline #sayajualhandbags #sayajual #sayajualsayapakai #sayajualpandora
SILKY SUNSCREEN
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Silky sunscreen mengandungi SPF 15 memberikan perlindungan & kecantikkan total pada kulit wajah.
Kesan optimanya mampu manghalang dari sinaran UVA & UVB yg merosakkan kulit.
.
Kehebatan Silky Sunscreen dengan teksturnya yg gebu,ringan & lembut umpama "whipping cream", ringan umpama buih, licin umpama sutera, tidak melekit & mudah disapu..
Kulit wajah nampak cantik& mulus & sehalus bayi,
Mudah dibersihkan setiap kali hndak mengambil wuduk.. .
.
Silky Sunscreen
RM 27
.
Nak Cuba❓❓
°
Pm /WhatsApp skrg ⤵️ .
📲0123283017
📲www.wasap.my/60123283017/jrm .
°
🚘COD AREA ⤵️⤵️ .
⭕SHAH ALAM
⭕KLANG
⭕KOTA KEMUNING .
⭕SUBANG JAYA
⭕PETALING JAYA .
°
📦 POSTAGE SETIAP HARI
°
#JamuRatuMalaya #jrmfeedback
#jamuratumalayaonline #igers #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #bazarpaknil #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm  #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #eusahawan2018
#mdec #youcanduit #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #mustanir #mustanirjrm #sayajual #kurmadhuha
#pengedarjamuratumalaya #silkysunscreen #sunscreen
Psstt!!
___________________Esok 12.12__________________
NURE pun nak sale jugak!!!!
-
CHECKOUT OUR STOCK HERE 👉🏿 #nurestock
.
Jangan lupa Tag makcik makcik Bawang!!!
.
#vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign #kimonocardiganrm20
Minyak muka menjadi satu trend di Eropah sehingga menjadi produk penjagaan muka yang super popular sejak beberapa tahun lalu.
.
Marjane Oil ini tidak melekit atau berminyak, kerana ia meresap jauh ke dalam kulit. Berasaskan bahan tumbuhan seperti marula Afrika Selatan, Morocco dan kekacang dari Australia, produk ini setaraf dengan produk berjenama lain yang mewah, tetapi dengan harga yang jaih lebih murah 😉.
.
Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan.
.

Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 7, dan 9, sumber Vitamin C, E, dan Arta Essentials.
.
Marjane Oil
RM50.00 (EM: RM52.00) .
((⚠️PERHATIAN: Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai ambil Marjane Oil))
.
Nak Cuba❓❓
°
Pm /WhatsApp skrg ⤵️ .
📲0123283017
📲www.wasap.my/60123283017/jrm .
°
🚘COD AREA ⤵️⤵️ .
⭕SHAH ALAM
⭕KLANG
⭕KOTA KEMUNING .
⭕SUBANG JAYA
⭕PETALING JAYA .
°
📦 POSTAGE SETIAP HARI
°
#JamuRatuMalaya #jrmfeedback
#jamuratumalayaonline #igers #igshopmalaysian #igshoponline #igshoppingonline #igs #bazaronline #bazaronlineshop #bazar #biology #igermalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualsayapakai #jrm #viralmalaysia #kesihatan #wanitamalaysia #eusahawan2018
#mdec #youcanduit #jrmfeedback #jamuratumalayaonline #mustanir #mustanirjrm #sayajual
#pengedarjamuratumalaya #MarjaneOil #skincare
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu
Jangan lupa dapatkan svfoundation okay 😻💖 . .
.
Pertama kali guna SUREVOGUE Foundation pasti anda rasa :-
.
.
🌷 Wow senangnya apply
🌷 Mudah sangat diratakan
🌷 Tak perlu bedak dah
🌷 Sekejap je dah siap. Tak sampai 5 minit
🌷 Muka licin, berseri
🌷 Paling best kesan glowing dia 😍
.
.
Nak tampil cantik tanpa perlu buang masa? SUREVOGUE la jawapannya.
.
.
Nak order boleh whatsapp sis tekan je link di BIO tauuuu! 😘
.
.
#sayapakaisayajual #sayajualsayapakai #surevoguefoundation #surevogue #sayajualmakeupmurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #baranglaku #lakukerassuperderas😘😘😘💯💯💯✅✅✅ #jomordersekarang #foundationviral #jauhbolehpos🛂 #sayajualskincaremurahmalaysia #sayajualfoundationmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #makeuptutorial #jommmbeli #tiadadijualditoko2jamu

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.