#sethidangan

Bagaimana menyediakan set hidangan Chicken Chop & Lamb Chop D'Apple kurang dari 7 minit video

PROMOSI ISTIMEWA APL 2019
.
.
Dapatkan 10% DISKAUN dengan cara booking secara online.
.
.
SET HIDANG EXPRESS D
Untuk 3-4 pax
Harga RM259.90
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila kol no di bawah.
0182350590 / 011-12308656.
.
.
#sethidangan #asampedas #asampedaslagenda #promosi #jualanmurah #yes #yearendsale #newyear #aplbest #asampedas #asampedasmelaka #mesticuba
PROMOSI ISTIMEWA APL 2019
.
.
Dapatkan 10% DISKAUN dengan cara booking secara online.
.
.
SET HIDANG EXPRESS C
Untuk 6-8 pax
Harga RM249.90
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila kol no di bawah.
0182350590 / 011-12308656.
.
.
#sethidangan #asampedas #asampedaslagenda #promosi #jualanmurah #yes #yearendsale #newyear #aplbest #asampedas #asampedasmelaka #mesticuba
PROMOSI ISTIMEWA APL 2019
.
.
Dapatkan 10% DISKAUN dengan cara booking secara online.
.
.
SET HIDANG EXPRESS B
Untuk 4-6 pax
Harga RM159.90
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila kol no di bawah.
0182350590 / 011-12308656.
.
.
#sethidangan #asampedas #asampedaslagenda #promosi #jualanmurah #yes #yearendsale #newyear #aplbest #asampedas #asampedasmelaka #mesticuba
PROMOSI ISTIMEWA APL 2019
.
.
Dapatkan 10% DISKAUN dengan cara booking secara online.
.
.
SET HIDANG EXPRESS A
Untuk 3-4 pax
Harga RM109.90
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila kol no di bawah.
0182350590 / 011-12308656.
.
.
#sethidangan #asampedas #asampedaslagenda #promosi #jualanmurah #yes #yearendsale #newyear #aplbest #asampedas #asampedasmelaka #mesticuba
Seronok kan bila dapat makan beramai ramai macam ni. Boleh shell out, makan berhidang dengan nasi panas panas. Jom ke restoran kami yang berdekatan dengan Aeon Bandaraya Melaka atau waze saja Asam Pedas Lagenda. .
.
#asampedas #asampedaslagenda #shellout #seafood #sethidangan #makansampailebam #melakafood #halalfood #foodviral #foodlover
Promosi Istimewa 2019
.
.
Dapatkan 10% DISKAUN dengan cara booking secara online.
.
.
Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila kol no di bawah.
0182350590 / 011-12308656.
.
.
#sethidangan #asampedas #asampedaslagenda #promosi #jualanmurah #yes #yearendsale #2019 #newyear #aplbest #asampedas #asampedasmelaka #mesticuba
#bismillah OFFER RM179 FREE POS SM. SAH SEHINGGA 22/12/2018 .
.
. Swipe left untuk tengok full set 11 pcs + ladle . .
. Ansuran RM100 x 2 bulan. Atau RM70 x 3 bulan. Mula bulan 12/2018 .
.
. Loose punch cups 6pcs ✔️ RM45 . 1 biji pun ado . .
. Jumbo 6L bowl + ladle ✔️ RM78 .
.
. Combo 6L bowl + ladle + punch cup 6pcs ✔️✔️✔️ RM105 .
.
. All #freeshipping
#semenanjungmalaysia .
. DM to order 😊😊😊.
.
#luncheon
#lunchset
#lunchwithtupperware
#preludiobowls
#punchcups
#jumbobowl
#pudingkoktel
#sethidangan
#servingset
#tupperwareservingset
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
Jom lunch di @asampedaslagenda Harga berbaloi RM10 saja. .
.
#asampedas #asampedasikan #asampedaslagenda #aplbest #sethidangan #asampedasmelaka #apl #melakafood
#bismillah
.
. Large Roza Platter RM29/biji . biji lagi. .. .
. Small Roza Platter RM14/biji. Last 1 PC . .
.
.
. 📲 019-2451737 or DM to order .
.
#tupperwareclearancesale
#rozapplatter
#sethidangan
#settupperware
#tupperwareservingset
#lunchwithtupperware
#lunchset
#appetizer
#desserts
#pencucimulut
#juadahsihat
#eatclean
#happymealkj
#loveyourself
#retreat
Tupperware: Set Hidang Special Pink
Please pinky lover grab this as your exclusive collection.

#tupperware #pinklovers #sethidangan#dapurkemas#trustedseller#tupperwaremalaysia #cocktailset #servingset#tupperwareoffer
Meriahkan set hidangan dengan Elegant serving Set dari Tupperware ni. Warna die memikat.
Dan yang penting, kalau jatuh susah nak pecah. Sebabnya set pitcher dan gelas ni nampak je macam kaca tapi sebenarnya plastik tau.

Tak risau dah kalau anak-anak mak minum dalam gelas yang sama comel dengan mak dan ayahnya.

Nak dapatkan set ni, jom wasap Fiza 0199186670 untuk lebih details.

Nak cuci cuci mata dengan tawaran menarik dari Fiza dan Tupperware jom join grup telegram Fiza. Klik link kat bio Fiza ye.

#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #sethidangan #setserving #pitcherset #jugtupperware #jug
#setlevel #sethidangan #setleveltupperware
Mini katalog nov...item wow2
Cod shah alam
Pm admin 0137058615 utk join group wasap tupperware

#tupperwarepromo #tupperwareshahalam #hampertupperware #kututupperware #tupperwarebajet #jombeli #jadiahlilebihbest #agentwanted
#bismillah 📞 LAST DAY PROMO 📞 .
.
. 24 jam je lagi ya .
.
. Mosaic Snack Stor 2.9L .
.
. 4 warna pilihan. Pandang sekali tak cukup! Baik guna terus .
. Harga sangat jimat. Berbanding regular stock (tiada corak mosaic) harga RM44.60/biji .
.
.
. 4 biji RETAIL RM192.60 .
. PROMO sehingga 31/10/2018 RM148.80 .
.
. SPECIAL PRICE RM115 sahaja untuk hari ini & esok . RM29/biji .
.
. Payment due 7pm tomorrow .
.
. Booking by half pun dibenarkan ya ☺☺☺ .
.
. Cepat, sementara READY STOCK .
.
. . Jom book dengan deposit .
.
#mosaicsnackstor
#tupperwarebrands
#foodstorage
#bekasmakanan
#hadiahkahwin
#sethidangan
#sethidangantupperware
#prayforjt610
#pray4ummah
#mesraalam
#qualitycontrol
#lifetimewarranty
#bismillah 🍜 SPICES OF LIFE 🍜 .
.
. Sangatlah kosong hidup kita tanpa liku-liku, jerih perih ujian dan kepayahan. Betul tak? Tapi, bersamanya, kemudahan itu wujud .
.
. Samalah dengan rempah ratus perencah pelengkap masakan. Aiii, kalau takde ni , rasa ada aja yang tak lengkap lah .
.
. Yang jenis suka makan bawang (bukan membawang menambah bebanan kiri ya 😅 opsss), yang jenis kena ada sambal je .
. Haaa ni dia. Bekas hidangan terbaik. Perfecto! .
.
. Jadi nanti takdelah tertinggal penyedap makanan korang. I feel you 😆 .
.
. DM atau 📲 019-2451737 .
. . READY STOCK. Blossom condimate to OFFER. Harga kasih sayang sokmo! .
.
.
#lunchwithtupperware
#blossomcondimatewithseal
#bekassambal
#laksa
#condimate
#sethidangan
#sethidangantupperware
#lunchset
#luncheon
#monday
#happymeals
#tupperwarepromo
#tupperwareoriginal
#jomdaftarahli
#tupperwarepahang
#bismillah 🔭 THROWBACK WONT HURT🔭 .
.
. "Kadang-kadang, kita akan lebih menghargai momen tu bila ia dah jadi memori" .
.
. Manis untuk dikenang. Indah untuk diulang .
.
. Dalam setiap nikmat yang dipinjamkan, semoga kita tak lupa diri. Terus bersyukur dan ingatlah kepada insan yang kurang bernasib baik. Jangan melebih. Bila lagi nak jaga hubungan sesama manusia kan? .
.
. Ni contoh praktikal kegunaan Tupperware semasa Unit Meeting. Haa, korang yang Tuppy Lover ni pun mesti duk selalu guna set kesayangan kan? .
.
. Komen sikit korang biasa guna apa kalau jenis harian? .
.
. Mine are ECO BOTTLE .
. SNOWFLAKE (untuk simpanan peti sejuk & . . FREEZERMATE (untuk simpanan lauk sejukbeku) .
.
. Banyak lagi nak list ni 😊😊😊 .
.
#tupperwareheroes
#multiuse
#sethidangan
#tupperwaremodularbowl
#tupperwareoffer
#lunchwithtupperware
#lunchmenu
#foodie
#unitmeeting
#tupperwarebonding
#thebesttupperware
#jomdaftarahli
#confidenceisyou
#lifehelper
Cantikkkknyaaaaa .... Jom pm sis
01113259332

#moorlifepantaitimur #moorlife #murah #moorlifesale #moorlifesale #moorlifemalaysia #mudah #mickeymouse #minnie🎀 #minniemouse #bazar #bekal #bekalanak #bebasbpa #kakishare #bisnes #bisnesonline #budak #tapaware #moorlifepromo #moorlifemurah #moorlifesale #sethidangan #terlajaklaris
Combo super jimat dengan pembelian Petit Red Royal Serving Set plus One Touch Roses 4.3L. Petit untuk hidangan keluarga. One Touch pulak sesuai untuk kerepek atau keropok.

Harga combo lebih murah lagi biasa. Nak bantuan dari Fiza. Jom wasap Fiza 0199186670 untuk pertanyaan.

Atau sekadar ingin cuci mata tengok-tengok apa tawaran menarik dari Fiza dan Tupperware. Jom join grup telegram Fiza. Klik link kat bio Fiza ye.

Alhamdulillah ramai yang telah berpuas dengan layanan Fiza. Dan insyaallah Fiza akan terus memberi yang terbaik untuk semua.

#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #setserving #sethidangan #servingsettupperware #onetouch #bekaskuihraya #bekaskedapudara - #regrann
Insulated Server Set.

Dari tiga mangkuk menjadi enam.
Umpama beli satu dapat dua.

Set besar boleh guna untuk jamuan makan-makan. Seronok kan.
Jom wasap Fiza 0199186670 untuk set serving terbaru dari Tupperware ni.

Nak cuci mata dengan pelbagai tawaran menarik dari Fiza dan Tupperware, jom klik link yang ada kat bio Fiza ni ye.

Insyaallah hanya yang terbaik yang Fiza janjikan untuk semua.

#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #bekascantik #sethidangan #servingsettupperware
Set Hidangan Modern Sakura ...RM150/set.
Tinggal 1 set sahaja!
Anda berminat ?
DM/WA 019-5725227
#claytantableware
#Halal.selamat.berkualiti
#sethidangan
Set Hidangan RossaBunda.....RM150/set.
Tinggal 1 set sahaja!
Kandungan :
-Pinggan Makan 6pcs
-Piring Kuih 6pcs
-Mangkuk 8 inch" 2 pcs
-Mangkuk Sambal 2 pcs

Anda berminat?
Boleh DM/WA 019-5725227
#claytantableware
#Halal.selamat.berkualiti
#sethidangan
Set Hidangan Tropical Queen RM150/set.
Kandungan : - Pinggan makan 6 pcs
- Piring kuih 6 pcs
- Mangkuk 8 inch " 2pcs
- Mangkuk sambal 2 pcs
Tinggal 1 set sahaja !

DM/WA 019-5725227
#claytantableware
#sethidangan
Teringin nak Daging Salai Masak Lemak Cili Api?🤩😋 Apa lagi mai singgah 😎

#makanminumsempoidtebing
#jjcmtaiping #sethidangan #makanbesttaiping #taiping
Tupperware brands bukan gah sekadar nama.. Tapi kualiti yang anda dapat.. Besttt sekali.. Anda beli tahun 2018 selepas 5thn, 10thn, 15thn, 30thn.. Pasti boleh tukar ganti mengikut syarat yang boleh.
Antara yang tak boleh ditukar ganti
❌ kena api
❌ tikus gigit
❌ jatuh pecah

Selama mana warranty? Selama hayat yang ada stok ditukar ganti.
Jom.. Dapatkan set petit royal red + one touch roses ni hanya bayar RM229.90

Terhidang makan susun atur cantik ja di atas meja.. 📱http://www.wasap.my/60174764365/tupperware 📱http://www.wasap.my/60174764365/tupperware

#teamluvelytiniey #tupperwarepromo #tupperwaresgpetani #sethidangan #decodapurcantik #hantarankawin #giftset #giftkahwin #giftideas #hadiahunik #hadiahmurah #hidanganpenutup
#bismillah 👍👍👍 Credit to the photo owner .
.
. Masaklah dengan kasih sayang. Makanlah dengan penuh kesyukuran .
.
. Makanan pun boleh jadi medium mengeratkan hubungan 😉 .
.
. PROMO SET HEBAT ni sehingga 30/9/2018 . Jom rembat segera! .
.
. Nak lagi jimat, jom dapatkan set kombo 😱😱😱 .
.
#tupperwarepetitroyalredservingset
#tupperwarehargalelong
#kututupperware
#ansurantupperware
#thebesttupperware
#lunchset
#lunchwithtupperware
#sethidangan
#makantengahari
#foodlove
#tuppylover
CLEARANCE SALE....RM150 ONLY !!
Set Hidangan
Kandungan :
- Pinggan Makan 6pcs
- Piring Kuih 6 pcs
- Mangkuk 2 pcs
- Mangkuk Sambal 2pcs
#claytantableware
#HalalSelamatBerkualiti
#sethidangan
Set basic untuk Petit Royal Red Serving Set. .
Sesuai untuk kegunaan harian keluarga. Kini hidangan lebih berseri tanpa tudung saji.
.
Fiza sendiri menggunakan Set Petit comel untuk keluarga saya.
.
Nak Fiza bantu untuk menyerikan hidangan di meja makan, jom wasap Fiza 0199186670 untuk respon segera.
.
Untuk peminat Tupperware, Fiza ada membuka grup Telegram khas untuk Tupperware. Boleh cuci-cuci mata dengan tawaran terkini dan lelongan Tupperware terdahulu. Jom klik link kat bio Fiza ye.
.
Insyaallah Fiza menjaminkan hanya yang terbaik untuk semua.
.
#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #servingsettupperware #setserving #sethidangan
Assalamualaikum semua.😎

Ada yang tanya tak ada ke set untuk 3-4 orang makan. Kami menyediakan set hidangan yang sungguh berbaloi!
Set hidangan untuk 4 orang hanya RM50 🤩. Boleh pilih nak set yang mana:-
• •
Set 🅰️
1) Siakap 3 Rasa
2) Butterprawn
3) Kailan goreng ikan masin
4) Telur Dadar
5) Nasi putih

Set 🅱️
1) Siakap 3 Rasa
2) Daging masak lemak cili api
3) Kailan goreng ikan masin
4) Telur dadar
7) Nasi putih

⏰Kami buka Isnin sampai Sabtu dari pukul 10pg hingga 10mlm (Jumaat 2.30ptg hingga 11mlm). 😊Ahad tutup 😐
Boleh call/WA 📞 0123030932 utk tempahan atau sebarang pertanyaan.

#kamuntingtaiping #makansedaptaipingkamunting #taiping #makanbesttaiping #sethidangan #makanminumsempoidtebing #jjcmtaiping @seringD'Tebing
CLEARANCE SALE....RM150 ONLY!!
Set Hidangan & Set Minuman (1 tone warna)
Kandungan :
-Pinggan Makan 6pcs
-Piring kuih 4pcs
-Mangkuk 4 pcs
-Mangkuk Sambal 2pcs
-Teko 1pcs
-Set cawan & piring 6pcs
#claytantableware
#halalselamatberkualiti
#sethidangan&minuman
CLEARANCE SALE....RM100 ONLY!!
Set Hidangan Kensington Blue
Kandungan : -Pinggan makan 6 pcs
-Piring kuih 6 pcs
-Mangkuk 2 pcs
-Mangkuk sambal 2 pcs
#claytantableware
#Halalselamatberkualiti
#sethidangan
Meriah aaiihh kat meja makan. Semua merah merah. Gumbira rasa hati nak jamu abang sayang makan pagi, tengahari dan malam. Hari-hari rasa nak masak untuk suami tersayang.
.
Nak Fiza bantu untuk dapatkan set merah comel jom wasap Fiza 0199186670 untuk sebarang pertanyaan.
.
Untuk peminat Tupperware, Fiza ada membuka grup telegram khas untuk Tupperware. Boleh la buat terapi mata nanti. Jom klik link kat bio Fiza ye. .
Insyaallah hanya yang terbaik yang Fiza janjikan untuk semua.
.
#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #setserving #setlunchbox #sethidangan #bekascantik #bekaskuihraya #bekascomel
Selalunya kalau kat meja makan mesti nak kena ada sambal belacan ke sambal kicap ke kan. Kalau kat Pantai Timur budu tu rasanya dah jadi satu kemestian setiap kali makan tengahari kan.
.
Tupperware memahami kelengkapan set hidangan meja makan dengan tambahan bekas comel sambal dish. Sesuai untuk isian yang sikit-sikit seperti sambal belacan.
.
Nak bantuan dari Fiza. Jom wasap 0199186670 untuk respon dengan lebih cepat.
.
Atau nak cuci mata dengan pelbagai tawaran menarik dari Fiza dan Tupperware jom join grup telegram Fiza. Klik link kat bio Fiza ye.
.
Insyaallah hanya yang terbaik yang Fiza janjikan untuk semua.. .
#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #setserving #setlunchbox #sethidangan #sambalbelacan
Combo super jimat dengan pembelian Petit Red Royal Serving Set plus One Touch Roses 4.3L. Petit untuk hidangan keluarga. One Touch pulak sesuai untuk kerepek atau keropok.

Harga combo lebih murah lagi biasa. Nak bantuan dari Fiza. Jom wasap Fiza 0199186670 untuk pertanyaan.

Atau sekadar ingin cuci mata tengok-tengok apa tawaran menarik dari Fiza dan Tupperware. Jom join grup telegram Fiza. Klik link kat bio Fiza ye.

Alhamdulillah ramai yang telah berpuas dengan layanan Fiza. Dan insyaallah Fiza akan terus memberi yang terbaik untuk semua.

#tupperwarepromo #tupperwareproduct
#tupperware #tuppylover
#tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #setserving #sethidangan #servingsettupperware #onetouch #bekaskuihraya #bekaskedapudara
🌹🌹Petit Royal Red Serving Set🌹🌹
..
🌹🌹Antara keistimewaan set kemerah²an ini 😘😘😘
..
🌹Memudahkan pemanasan semula. Letak lauk dalam ni, kemudian panaskan dalam microwave. Siap! 😘😘
🌹Setiap set mempunyai senduk tersendiri. 💯Hygiene terjamin.
🌹Tutup yang boleh dilaraskan. Boleh letak senduk, boleh tutup makanan.
🌹Jimat tempat penyimpanan. Kalau disusun, cuma mengambil ruang yg kecik sahaja.
🌹Bekas yang susah untuk pecah. Kalau betul cara penggunaannya. Dah kata Tupperware Brands. 🙈🙈
🌹Saiz yang agak comel, sesuai sekali untuk keluarga kecil 3-5orang dan sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan bersama kotak yang menarik perhatian.
..
Hebat kan..❓❓💯 Jaminan seumur hidup. 😍 Harga serendah RM159.90, Sambal Dish bernilai RM15.90nett dan Condimate bernilai RM39.90. Apa tunggu, beli sekarang http://www.wasap.my/60137058615 Tawaran harga istimewa menanti anda semua ❤❤❤
..
🚗COD : shah alam
..
#petitblossom #petitroyalredservinget #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tuppetwaremurah tupperwarepromo #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #malaysiaonlineshop #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme
🌹🌹Petit Royal Red Serving Set🌹🌹
..
🌹🌹Antara keistimewaan set kemerah²an ini 😘😘😘
..
🌹Memudahkan pemanasan semula. Letak lauk dalam ni, kemudian panaskan dalam microwave. Siap! 😘😘
🌹Setiap set mempunyai senduk tersendiri. 💯Hygiene terjamin.
🌹Tutup yang boleh dilaraskan. Boleh letak senduk, boleh tutup makanan.
🌹Jimat tempat penyimpanan. Kalau disusun, cuma mengambil ruang yg kecik sahaja.
🌹Bekas yang susah untuk pecah. Kalau betul cara penggunaannya. Dah kata Tupperware Brands. 🙈🙈
🌹Saiz yang agak comel, sesuai sekali untuk keluarga kecil 3-5orang dan sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan bersama kotak yang menarik perhatian.
..
Hebat kan..❓❓💯 Jaminan seumur hidup. 😍 Harga serendah RM159.90, Sambal Dish bernilai RM15.90nett dan Condimate bernilai RM39.90. Apa tunggu, beli sekarang http://www.wasap.my/60137058615 .. Tawaran harga istimewa menanti anda semua ❤❤❤
..
🚗COD: sekitar shah alam
..
#petitblossom #petitroyalredservinget #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #tupperwareshahalam #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #malaysiaonlineshop #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme
Petit royal red serving set
Harga Retail : RM 159. 90
Promotion: RM 145.00 💥💥💥
.
Order www.wasap.my/60125690102
.
#petitroyalredservingsettupperwarebrand #petitroyalservingset #sethidangan #origanalbytupperware #agentsahtupperware
Lengkapkan set meja makan harian anda.. Selamat dan tahan lasak
Sangat cantik dan kemas

www.wasap.my/60172293586

Sesuai untuk hidangan 3 hingga 5 orang
#setblossommerahtupperware
#setmejamakan
#sethidangan
🌹🌹Petit Royal Red Serving Set🌹🌹
..
🌹🌹Antara keistimewaan set kemerah²an ini 😘😘😘
..
🌹Memudahkan pemanasan semula. Letak lauk dalam ni, kemudian panaskan dalam microwave. Siap! 😘😘
🌹Setiap set mempunyai senduk tersendiri. 💯Hygiene terjamin.
🌹Tutup yang boleh dilaraskan. Boleh letak senduk, boleh tutup makanan.
🌹Jimat tempat penyimpanan. Kalau disusun, cuma mengambil ruang yg kecik sahaja.
🌹Bekas yang susah untuk pecah. Kalau betul cara penggunaannya. Dah kata Tupperware Brands. 🙈🙈
🌹Saiz yang agak comel, sesuai sekali untuk keluarga kecil 3-5orang dan sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan bersama kotak yang menarik perhatian.
..
Hebat kan..❓❓💯 Jaminan seumur hidup. 😍 Harga serendah RM159.90, Sambal Dish bernilai RM15.90nett dan Condimate bernilai RM39.90. Tawaran harga istimewa menanti anda semua ❤❤❤ ..
#petitblossom #petitroyalredservinget #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremalaysia #tupperwareselangor #tupperwarerawang #tupperwaresungaibuloh #tupperwarekuang #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #malaysiaonlineshop #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme
🌹🌹Petit Royal Red Serving Set🌹🌹
..
🌹🌹Antara keistimewaan set kemerah²an ini 😘😘😘
..
🌹Memudahkan pemanasan semula. Letak lauk dalam ni, kemudian panaskan dalam microwave. Siap! 😘😘
🌹Setiap set mempunyai senduk tersendiri. 💯Hygiene terjamin.
🌹Tutup yang boleh dilaraskan. Boleh letak senduk, boleh tutup makanan.
🌹Jimat tempat penyimpanan. Kalau disusun, cuma mengambil ruang yg kecik sahaja.
🌹Bekas yang susah untuk pecah. Kalau betul cara penggunaannya. Dah kata Tupperware Brands. 🙈🙈
🌹Saiz yang agak comel, sesuai sekali untuk keluarga kecil 3-5orang dan sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan bersama kotak yang menarik perhatian.
..
Hebat kan..❓❓💯 Jaminan seumur hidup. 😍 Harga serendah RM159.90, Sambal Dish bernilai RM15.90nett dan Condimate bernilai RM39.90. Tawaran harga istimewa menanti anda semua ❤❤❤ ..
#petitblossom #petitroyalredservinget #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremalaysia #tupperwareselangor #tupperwarerawang #tupperwaresungaibuloh #tupperwarekuang #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #malaysiaonlineshop #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme
🌹🌹Petit Royal Red Serving Set🌹🌹
..
🌹🌹Antara keistimewaan set kemerah²an ini 😘😘😘
..
🌹Memudahkan pemanasan semula. Letak lauk dalam ni, kemudian panaskan dalam microwave. Siap! 😘😘
🌹Setiap set mempunyai senduk tersendiri. 💯Hygiene terjamin.
🌹Tutup yang boleh dilaraskan. Boleh letak senduk, boleh tutup makanan.
🌹Jimat tempat penyimpanan. Kalau disusun, cuma mengambil ruang yg kecik sahaja.
🌹Bekas yang susah untuk pecah. Kalau betul cara penggunaannya. Dah kata Tupperware Brands. 🙈🙈
🌹Saiz yang agak comel, sesuai sekali untuk keluarga kecil 3-5orang dan sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan bersama kotak yang menarik perhatian.
..
Hebat kan..❓❓💯 Jaminan seumur hidup. 😍 Harga serendah RM159.90, Sambal Dish bernilai RM15.90nett dan Condimate bernilai RM39.90. Tawaran harga istimewa menanti anda semua ❤❤❤ ..
#petitblossom #petitroyalredservinget #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremalaysia #tupperwareselangor #tupperwarerawang #tupperwaresungaibuloh #tupperwarekuang #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #malaysiaonlineshop #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme
❤Petit Royal Red Set❤

Set hidangan seisi keluarga
Sesuai untuk family kecil
Boleh masuk microwave, peti ais
Comel tau saiz Petit ni
Free sudip 4 pcs
Dengan setiap pembelian set ini anda juga boleh miliki samada
A-Blossom Condimate
Atau
B-Royal red sambal Dish 2 pcs

Linked📲⤵⤵ www.wasap.my/60174764365/Tupperware

#tupperwarebrandsmalaysia #teamluvelytiniey #sethidangan #giftkahwin #gift🎁 #tiniey0174764365 #tupperwaresgpetani
Have a blooming spread and impress your guest!

Petit Royal Red Serving.
1. Serving Platter (2 pcs) 390ml & Serving Spoon (2 pcs)

2. Soup Server (1 pcs) 1.2L & Deep Serving Spoon (1 pcs)

3. Saucy Dish (1 pcs) 800ml & Deep Serving Spoon (1 pcs)

Special Price RM159.90

Whatsapp sis di 0139647123 untuk order sekarang!
Favourites 🤩 👆🏼 Tekan di profile untuk lokasi kedai. ⏰Kami buka Isnin sampai Sabtu dari pukul 10pg hingga 10mlm (Jumaat 2.30ptg hingga 11mlm). 😊
Ahad tutup 😐
Boleh call/WA 📞 0123030932 utk tempahan atau sebarang pertanyaan.

#kamuntingtaiping #makansedaptaipingkamunting #taiping #makanbesttaiping #sethidangan #makanminumsempoidtebing #jjcmtaiping @seringD'Tebing
Assalamualaikum semua.😎

Nak bawak anak2 atau mak abah makan atau nak sambut kawan2 yang dah lama tak jumpa atau kawan2 tempat sekerja. Kami menyediakan set hidangan kombinasi masakan Melayu, Cina dan Siam.
Sungguh berbaloi! Set untuk 4-6 orang hanya RM70 dan set untuk 8-10 orang hanya RM100! Boleh pilih nak set yang mana:-
• •
Set 🅰️
1) Siakap 3 Rasa
2) Butterprawn
3) Daging salai masak lemak cili api
4) Tomyam ayam
5) Kailan garlic
6) Cendawan goreng teping
7) Nasi putih

Set 🅱️
1) Siakap 3 Rasa
2) Sotong goreng telur masin
3) Daging masak merah
4) Creamy butter chicken
5) Kailan garlic
6) Cendawan goreng tepung
7) Nasi putih

⏰Kami buka Isnin sampai Sabtu dari pukul 10pg hingga 10mlm (Jumaat 2.30ptg hingga 11mlm). 😊Ahad tutup 😐
Boleh call/WA 📞 0123030932 utk tempahan atau sebarang pertanyaan.

#kamuntingtaiping #makansedaptaipingkamunting #taiping #makanbesttaiping #sethidangan #makanminumsempoidtebing #jjcmtaiping @seringD'Tebing
#bismillah #testimonithesbesttupperware .
. Cuma nak bagitau, TERIMA KASIH 😍😍😍 .
.
. Alang-alang membeli, gunakanlah. Bukan sekadar hiasan dalam lemari, tapi bermanfaat untuk seisi rumah ☺☺☺ .
.
#testimonitupperware
#customerreview
#sethidangan
#tupperwareroyalred
#tupperwareservingset
#menantunista
#tupperwarepromo
#mustgrabitem
#hellokittyplates
#blossombowl
Restok 😊 Ya, Mummy done restok 5set masuk stor .. HeHeHe .. Ada yang terkenan nak membelinya?
..
Royal Red Serving Set yang moden dan elegen, adalah pilihan ideal untuk menyajikan makanan dengan mudah dan selamat tanpa menjejaskan keaslian rasanya. Yang lebih menarik lagi memukau, set ini boleh dipanaskan dalam gelombang microwave 😍😍
..
Nak harga murah? Meh, beli sekarang http://www.wasap.my/60189807599
..
#royalredservingset #blossomset #blossommicrowaveableservewave #sethidangan #merahmemukau #merahmenawan #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwaremalaysia #tupperwarekelantan #tupperwarekotabharu #tupperwarekubangkerian #tupperwareforsale #jomjoinmyteam #jadiahlilebihbest #bazaarpaknil #kedaionline #onlineshop #belionline #murah #berbaloi #jomshopping #shoppingonline #jombeli #jombelidengansaya #followme #trustedseller

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.