#shawl

4 STYLE HIJAB SHAWL TUTORIAL MELETOP!😲😗⚘ video

ADL BLOOMING YOUR DAY
.
🔖DISCOUNT GIVEN FOR EVERY 3PC PURCHASES..
🔖PLUS + DOUBLE DISCOUNT FOR ITEMS ON SALE!!
🔖Delivery at RM5 only
.
Click SHOP link on our bio for details.
.
#adeerabyline #adlstyleyoupretty #adlbloomingyourday #chiffonshawl #chiffonprinted #chiffonshawls #shawlchiffon #chiffonplain #chiffonhijab #chiffonshawlmalaysia #chiffonlover #chiffonflower #shawl #tudung #hijab #instantshawl2muka #instantshawldoubleloop #basicshawl #longshawl #majalahnona #majalahrasa #majalahwanita #majalahkeluarga #majalahjelita #majalahislam
.
Thank You for Trusting Us
💕💕💕 POTTON MOTIF (Polly Cotton Motif)
.
Material : Polly Cotton
Harga :
Satuan @35.000
3 Pcs : 100.000
.
.
Assalamualaikum...
Alhamdulillah, Kemarin baru aja launching potton bela square, sekarang ada lagi nih yang baru, Potton Square dengan Motif lucu lucu bagus di pake, bikin muka jd makin cantik dengan motif dan warna simple dan seperti biasa hijab ini juga recomended, bahanya lembut, tidak terawang, super nyaman, ga licin, adem, tidak mudah kusut, mudah di atur dan ringan, pas buat dipake untuk ngantor, maen, ngemall atau untuk ke undangan. Ga cukup punya satu , kamu pasti bakal ketagihan lagi dan lagi. Bahannya Polly Cotton ORI loh ... Cuss order sebelum kehabisan (limited stock, fast for sold)
.
Format Order :
Nama
Alamat lengkap (disertai kecamatan)
No Hp
Order (Nama barang - Warna - Jumlah)
Nomor whatsapp link di bio 💙

#pashmina #shawl #bandung #hijabmurah #pashminadiamonditaliano #hijabfashion #instahijab #hijabbandung #grosirhijab #pottonsquare #hijabsegiempatpolos #pottonmotif #pottonmotifmurah
🦊🦊 ตัว Blue fox สวยเกินคำบรรยายขนนุ่ม ฟู คือสวยจริงจัง มงลงเลยค่ะ หางก็สวย หน้าก็สวย สีสว่างมากกกกก
ยาว 140 cm กว้าง 20 cm
💰 2,990 บาท
📦 free shipping
📢 เป็นสินค้ามือ 2
📪 พร้อมส่ง
🛫 คลีนเบื้องต้น หอมพร้อมใช้
No returns please💋ไม่รับเปลี่ยนหรือคืนสินค้า

#furfox #foxpelt #sagafurs #ขนเฟอร์ #เสื้อขนสัตว์ #ผ้าพันคอ #พันคอ #เฟอร์พันคอ #ตัวฟอกซ์ #ตัวมิงค์ #ขนสัตว์ #scraf #scraves #stole #เฟอร์แท้ #เฟอร์ขนสัตว์ #fur #ฟ๊อกแท้ #เสื้อขนสัตว์ #เสื้อขนเป็ด #ท่องเที่ยว #จิ้งจอก #realfoxfur #sagafox #sagafoxfur #ตัวฟ็อกซ์ #ฟอกซ์ #ขนเฟอร์ #เฟอร์ #บลูฟอกซ์ #มิงค์ #shawl
for those yg berminat dgn tudung yg mcm tasya pakai ni, boleh direct contact tasya or dm je ok 😉. mcm2 colour ada tauu so cepat2 dapatkan 😊😉. && jangan lupa follow @lobsterscarves okay! hihi 😬❤. #Repost @lobsterscarves (@get_repost)
・・・
Minimize your daily style routine and looks perfect ✨

Lobsterlock Long Scarf
Material: Aurora Satin.
Colour : Rose pink.
Price: RM 59.
————————————————————————————— SPECIAL DEAL from us. We are giving you 3 #Lobsterlock long scarves at only RM 150 WITH FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Normal Price: RM59 each and you save RM27 for this PROMO).Click link in @Lobsterscarves bio to find your perfect scarf 💖.
.
#Lobsterscarves #easytowear #lobstereasytowear #longscarf #shawl #promo #freepostage
As usual, I’ll be bringing you fresh look for every collection. Here’s one of my favorite bawal style. The great combination of pink and purple makes Burdigala look soft and sweet. Gals, are you team square or long? .
#SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #squarescarf #printedshawl #hijab #tudungsarung #instanthijab #tudungsarung #bangisentral #shawl #tudung #printedscarf #bawal #tudungsarungprinted
#coat #shawl #colla #pattern ✂️🧥✨.
REAL PICT .

Harga Rp.160.000
Ukuran All size .

#hijabstyle #fashion #onlineshop #muslimah #bajumurah #olshop #bajumuslim #muslim #jakarta #indonesia #jualan #islam #jualanku #murah #shawl #gamissyari #gamiscantik #gamisbusui #abaya #dress #openreseller #excellentgroup #outdhijab #ootd #ootdsyari #hijrah #niqab #muslimah #bidadarisurga
High quality of shawl and of course it’s easy to wear💕
Hurry come and get yours now while in stock✨
.
#shawlcottoneyelash #eyelashvoile #shawlcottonvoile #tudung #tudungmurah #tudungborong #shawl #shawlmurah #shawlborong #shawlmurahmalaysia #cottoneyelashmurah #cottoneyelashborong #cottoneyelashmalaysia #dropshipwanted #dropship #dropshipmalaysia
.
Korea ✔ cop 9l6
Lebar 0.5cm
Panjang 18.5cm boleh potong
Rm50 free poslaju
Wasap 0173807523
.
.
.
#artis #malaysia #kl #damansara #pavilion #klcc #bangle #gelanglove #gelangmurah #hariraya #feb2019 #ajimaura #instafamous #tiktok #shawl #bawal #mekap #wechat #whatsapp #cantik #lawa #gelang #emaskoreamurah #emascelup #emassadur #gelangemasbangkok #emasbangkok #gelangemassadur
.
Korea ✔ cop 9l6
Lebar 0.6cm
Panjang 18.5cm boleh potong
Rm55 free poslaju
Wasap 0173807523
.
.
.
#artis #malaysia #kl #damansara #pavilion #klcc #bangle #gelanglove #gelangmurah #hariraya #feb2019 #ajimaura #instafamous #tiktok #shawl #bawal #mekap #wechat #whatsapp #cantik #lawa #gelang #emaskoreamurah #emascelup #emassadur #gelangemasbangkok #emasbangkok #gelangemassadur
READY LAGI YA KAK .

REAL PICT .

Harga Rp.160.000
Ukuran All size .

#hijabstyle #fashion #onlineshop #muslimah #bajumurah #olshop #bajumuslim #muslim #jakarta #indonesia #jualan #islam #jualanku #murah #shawl #gamissyari #gamiscantik #gamisbusui #abaya #dress #openreseller #excellentgroup #outdhijab #ootd #ootdsyari #hijrah #niqab #muslimah #bidadarisurga
.
Korea ✔ cop 9l6
Lebar 1.1cm
Panjang 18.5cm boleh potong
Rm70 free poslaju
Wasap 0173807523
.
.
.
#artis #malaysia #kl #damansara #pavilion #klcc #bangle #gelanglove #gelangmurah #hariraya #feb2019 #ajimaura #instafamous #tiktok #shawl #bawal #mekap #wechat #whatsapp #cantik #lawa #gelang #emaskoreamurah #emascelup #emassadur #gelangemasbangkok #emasbangkok #gelangemassadur
Yeayhh😍😍 Miss & Mr Perfect HQ ingin mengajak anda buat duit dengan hanya join team kami.

Bagi yang mula buat bisnes, jangan stress. Produk senang dijual dan kami akan guide dari A to Z.

Miss & Mr Perfect satu-satunya spray yang boleh digunakan semasa menggosok / tanpa gosok.

Jangan terkejut kedutan boleh hilang tanpa iron okays, takpercaya usha IG kami.

Oh sebelum terlupa, tudung nak cantik terbentuk spray je MMP.

Apa tunggu lagi?
Tekan link di bio http://www.wasap.my/+60145401715/sayanak

#mmp #pengerastudung #sprayantikedut #fabricstraightener #fabricstarch #cantik #bawal #shawl #agentwanted
CODE : JUWITA

#tudungbawalpastel
#tudungbawallabuh
#shawl
#tudunglawa
#tudungbawalbidang60
#viralvideos
#tudunglabuhcantik
#tudungbawalcotton
#tudungbawalcantik
#corak
#ungu
#purple
#usimians
#uiagombak
#iiumgombak
#iiumonline
#cantik
#hijab
#scarf
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang50
#bawalbidang55
Yeayhh😍😍 Miss & Mr Perfect HQ ingin mengajak anda buat duit dengan hanya join team kami.

Bagi yang mula buat bisnes, jangan stress. Produk senang dijual dan kami akan guide dari A to Z.

Miss & Mr Perfect satu-satunya spray yang boleh digunakan semasa menggosok / tanpa gosok.

Jangan terkejut kedutan boleh hilang tanpa iron okays, takpercaya usha IG kami.

Oh sebelum terlupa, tudung nak cantik terbentuk spray je MMP.

Apa tunggu lagi?
Tekan link di bio
http://www.wasap.my/+60145401715/sayanak

#mmp #pengerastudung #sprayantikedut #fabricstraightener #fabricstarch #cantik #bawal #shawl #agentwanted
Yeayhh😍😍 Miss & Mr Perfect HQ ingin mengajak anda buat duit dengan hanya join team kami.

Bagi yang mula buat bisnes, jangan stress. Produk senang dijual dan kami akan guide dari A to Z.

Miss & Mr Perfect satu-satunya spray yang boleh digunakan semasa menggosok / tanpa gosok.

Jangan terkejut kedutan boleh hilang tanpa iron okays, takpercaya usha IG kami.

Oh sebelum terlupa, tudung nak cantik terbentuk spray je MMP.

Apa tunggu lagi?
Tekan link di bio
http://www.wasap.my/+60145401715/sayanak

#mmp #pengerastudung #sprayantikedut #fabricstraightener #fabricstarch #cantik #bawal #shawl #agentwanted
Halluuuuuu ada yang baru ni gaisss

CODE : STELLAR

#tudungbawalpastel
#tudungbawallabuh
#shawl
#tudunglawa
#tudungbawalbidang60
#viralvideos
#tudunglabuhcantik
#tudungbawalcotton
#tudungbawalcantik
#corak
#ungu
#purple
#usimians
#uiagombak
#iiumgombak
#iiumonline
#cantik
#hijab
#scarf
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang50
#bawalbidang55
Style is a reflection of your personality and simplicity is the ultimate form of sophistication. Grab Aida Naim’s collection today!!! Easy to wear instant shawl made for busy mothers and working ladies. Just loop it around your face twice to be effortlessly stylish.

Shop at http://bit.ly/2SitGaH.
Semalam cerita pasal katil mak ayah, harini cerita pasal katil anak pulak.

Ye lah, bau apa je yang tak ada kat sini. Susu masam, air kencing yang bocor dari pampers, minyak telon tumpah.
Semua ada!

Tapi emak dan ayah yang bijak, dia akan spray sikit Fabric Mist yang wangi tu dekat baby cot. Hehe. Dekat baju baby pun boleh sembur tau.

Jangan risau, cecair Fabric Mist tidak memudaratkan sekiranya terkena pada kulit.

#fabricmist
#fabric
#mist
#escapefabricmist
#florafabricmist
#freshener
#airfreshener
#carfreshener
#carairfreshener
#pewangi
#pewangikereta
#pewangirumah
#pewangipakaian
#pewangifabrik
#dobi
#pakaian
#pakaianwanita
#baju
#bajuwanita
#cadar
#cadarpatchwork
#tudung
#shawl
#tudungbawal
Menarik bukan Bawal Anti Kedut by Fareha design yang baru ni, memang rambang mata para gadis diluar sana😍 Jadi apa tunggu lagi, mari dapatkan Bawal Anti Kedut by Fareha ini sebelum stok habis🔥 Stok memang hangat dan sangat limited! Setelah stock habis, tidak akan direstock semula. Jadi mari dapatkan, boleh dm atau ws untuk order😊

Bawal Anti Kedut by Fareha 👇👇 ✔ Bidang 45
✔ Material chiffon korean
✔ Ironless
✔ Jahitan kelim

Untuk order boleh klik link yang ada di bio. Terima kasih💐

#bawalantikedut #ironless #tudung #tudungbawal #tudungcorak #tudungsarung #shawl #tudungruffle #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungbawalmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungborong #tudungviral #tudungterkini #tudungraya #scarfstyle #tudungmuslimah
🌸MATTE SATIN EYELASH IN PERSIAN🌸
.
.
Measurement: 1.8 x 0.7
Material : High Quality Matte Satin Silk
Price : RM 24 (not incl shipping)
Postage: RM 8 (SM)/ RM 12 (SS) .
.
.
#eyelashsatinshawl #satinshawl #shawlmurah #shawlsatin #shawl #shawlnude #satinsilkshawl #shawl #mattesatinshawl #mattesatin #eyelashsatinshawlmurah #satinshawlmurah #cheras #eyelashchiffon #chiffonshawl #eyelashmurah #eyelashshawlmurah #eyelashchiffonmurah #shawlmurah #shawlcantikmurah
🌸 CLASSICAL BAWAL 🌸
.
Code : Helena
.
HARGA :
Bidang 50 : RM39/pcs
Bidang 60 : RM45/pcs
(Exclude Postage)
.
✅ Available in 2 sizes, bidang 50 dan 60
✅ Limited Edition
✅ Material: Cotton Voile mudah gilerrr bentuk
✅ Minimal ironing
✅ Custom made - tak jumpa di mana2 melainkan kami shj yang jual
.
Macam mana nk order?
Click link dekat bio untuk FAST RESPOND tau. Tq! 😘

#airfryer #bajubudak #jubahbudak #jubahlelaki #kurtalelaki #kurta #bawalprinted #tudungbawal #shawl #shawllabuh #tudungbawalbidangbesar #bawalbidangbesar #bawallabuh #tudungbawallabuh #tilam #tilamkekabu #almari #bajulelaki #freesize #bajufreesize #bajuplussize #planner #planner2019 #kipas #viral #penmerah #siakapkeli #jannahkissmi
Menarik bukan Bawal Anti Kedut by Fareha dengan design yang baru ni, memang rambang mata para gadis diluar sana😍 Jadi apa tunggu lagi, mari dapatkan Bawal Anti Kedut by Fareha ini sebelum stok habis🔥 Stok memang hangat dan sangat limited! Setelah stock habis, tidak akan direstock semula. Jadi mari dapatkan, boleh dm atau ws untuk order😊

Bawal Anti Kedut by Fareha 👇👇 ✔ Bidang 45
✔ Material chiffon korean
✔ Ironless
✔ Jahitan kelim

Untuk order boleh klik link yang ada di bio. Terima kasih💐

#bawalantikedut #ironless #tudung #tudungbawal #tudungcorak #tudungsarung #shawl #tudungruffle #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungbawalmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungborong #tudungviral #tudungterkini #tudungraya #scarfstyle #tudungmuslimah
Kami nak bagi korang hadiah ni.. Nak tak 🎁🎁🎁☺️🤩 1️⃣Tag seramai mana pun kwn korang
2️⃣Repost post ni di ig korang, so jgn private ig korang tau nanti kami boleh tgk repost ni 💥

Pemenangnya, InsyaAllah kami akan umumkan pada 1 Mac 2019. 🎁

So, jom #tagnrepost sekarang 🤩💗🎁💥✨ #kotabharu #koklanas #ketereh #machang #tumpat #politeknikkotabharu #matrikulasikoklanas #codkotabharu #shawlchiffoncurve #shawl #shawllabuh #wideshawl #jjcm #sale #freegift #raya2019 #ramadhan #kedaionline #senafasrindu #kedaitudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuh #johor #perlis #model #babyblue #maroon #contest #march
Menarik bukan Bawal Anti Kedut by Fareha dengan design yang baru ni, memang rambang mata para gadis diluar sana😍 Jadi apa tunggu lagi, mari dapatkan Bawal Anti Kedut by Fareha ini sebelum stok habis🔥 Stok memang hangat dan sangat limited! Setelah stock habis, tidak akan direstock semula. Jadi mari dapatkan, boleh dm atau ws untuk order😊

Bawal Anti Kedut by Fareha 👇👇 ✔ Bidang 45
✔ Material chiffon korean
✔ Ironless
✔ Jahitan kelim

Untuk order boleh klik link yang ada di bio. Terima kasih💐

#bawalantikedut #ironless #tudung #tudungbawal #tudungcorak #tudungsarung #shawl #tudungruffle #tudungmurah #tudungmalaysia #tudungbawalmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungborong #tudungviral #tudungterkini #tudungraya #scarfstyle #tudungmuslimah
Style is a reflection of your personality and simplicity is the ultimate form of sophistication. Grab Aida Naim’s collection today!!! Easy to wear instant shawl made for busy mothers and working ladies. Just loop it around your face twice to be effortlessly stylish.

Shop at http://bit.ly/2EmPr5J
🌸 CLASSICAL BAWAL 🌸
.
Code : Juwita
.
HARGA :
Bidang 50 : RM39/pcs
Bidang 60 : RM45/pcs
(Exclude Postage)
.
✅ Available in 2 sizes, bidang 50 dan 60
✅ Limited Edition
✅ Material: Cotton Voile mudah gilerrr bentuk
✅ Minimal ironing
✅ Custom made - tak jumpa di mana2 melainkan kami shj yang jual
.
Macam mana nk order?
Click link dekat bio untuk FAST RESPOND tau. Tq! 😘

#airfryer #bajubudak #jubahbudak #jubahlelaki #kurtalelaki #kurta #bawalprinted #tudungbawal #shawl #shawllabuh #tudungbawalbidangbesar #bawalbidangbesar #bawallabuh #tudungbawallabuh #tilam #tilamkekabu #almari #bajulelaki #freesize #bajufreesize #bajuplussize #planner #planner2019 #kipas #viral #penmerah #siakapkeli #jannahkissmi
🌸 CLASSICAL BAWAL 🌸
.
Code : Natalia
.
HARGA :
Bidang 50 : RM39/pcs
Bidang 60 : RM45/pcs
(Exclude Postage)
.
✅ Available in 2 sizes, bidang 50 dan 60
✅ Limited Edition
✅ Material: Cotton Voile mudah gilerrr bentuk
✅ Minimal ironing
✅ Custom made - tak jumpa di mana2 melainkan kami shj yang jual
.
Macam mana nk order?
Click link dekat bio untuk FAST RESPOND tau. Tq! 😘

#airfryer #bajubudak #jubahbudak #jubahlelaki #kurtalelaki #kurta #bawalprinted #tudungbawal #shawl #shawllabuh #tudungbawalbidangbesar #bawalbidangbesar #bawallabuh #tudungbawallabuh #tilam #tilamkekabu #almari #bajulelaki #freesize #bajufreesize #bajuplussize #planner #planner2019 #kipas #viral #penmerah #siakapkeli #jannahkissmi
Eyelash Shawl Aticka Sarves 😍
.
✔ kain material matte satin high kualiti
.
✔texture permukaan shawl tidak terlalu berkilat.
.
✔kain shawl tidak terlalu licin, mudah dipakai dan di gayakan, dan dibentuk
.
✔jahitan eyelash kemas dan cantik
.
✔material matte satin lembut dan tidak keras
.
#sayajual #sayajualshawl #shawl #sayajualtudungbawal #wideshawl #shawlmurah #chiffonshawl #bazaarpaknil #igonline #igshopmalaysia #bawalsatin #bawalcreepe #innersnowcap #borong
“RUMAHAN” Selampe & selendang multi-fungsi. 65 x 65 cm 135K dan 110 x 110 cm 235K. Bahan: Katun 60s. Merah, hitam dan biru. 💙❤️🖤
Silakan DM
Nama Pemesan:
Alamat Lengkap:
Jumlah & Jenis Barang:
💙❤️🖤
Kolaborasi @mgkym.shop dan @smnyk.lyfe

#mangkokayamid #MGKYM #mangkokayamjago #mangkokayam #creative #artwear #shawl #scarfstyle #selendang #selampe #style #instashop #jakarta #bali #pasarpasaran #umaseminyak #museummacan #JKTCreative #vintage #retro #jadul
Minimize your daily style routine and looks perfect ✨

Lobsterlock Long Scarf
Material: Aurora Satin.
Colour : Rose pink.
Price: RM 59.
————————————————————————————— SPECIAL DEAL from us. We are giving you 3 #Lobsterlock long scarves at only RM 150 WITH FREE POSTAGE ALL OVER MALAYSIA (Normal Price: RM59 each and you save RM27 for this PROMO).Click link in @Lobsterscarves bio to find your perfect scarf 💖.
.
#Lobsterscarves #easytowear #lobstereasytowear #longscarf #shawl #promo #freepostage
Selampe “RUMAHAN” tersedia 3 warna, ukuran 65 x 65 cm bahan katun yang semakin dipakai semakin nyaman.
❤️🖤💙
“RUMAHAN” Selampe & selendang multi-fungsi. 65 x 65 cm 135K dan 110 x 110 cm 235K. Bahan: Katun 60s. Merah, hitam dan biru. 💙❤️🖤
Silakan DM
Nama Pemesan:
Alamat Lengkap:
Jumlah & Jenis Barang:
💙❤️🖤
Kolaborasi @mgkym.shop dan @smnyk.lyfe

#mangkokayamid #MGKYM #mangkokayamjago #mangkokayam #creative #artwear #shawl #scarfstyle #selendang #selampe #style #instashop #jakarta #bali #pasarpasaran #umaseminyak #museummacan #JKTCreative #vintage #retro #jadul
🌸 CLASSICAL BAWAL 🌸
.
Code : Stellar
.
HARGA :
Bidang 50 : RM39/pcs
Bidang 60 : RM45/pcs
(Exclude Postage)
.
✅ Available in 2 sizes, bidang 50 dan 60
✅ Limited Edition
✅ Material: Cotton Voile mudah gilerrr bentuk
✅ Minimal ironing
✅ Custom made - tak jumpa di mana2 melainkan kami shj yang jual
.
Macam mana nk order?
Click link dekat bio untuk FAST RESPOND tau. Tq! 😘

#airfryer #bajubudak #jubahbudak #jubahlelaki #kurtalelaki #kurta #bawalprinted #tudungbawal #shawl #shawllabuh #tudungbawalbidangbesar #bawalbidangbesar #bawallabuh #tudungbawallabuh #tilam #tilamkekabu #almari #bajulelaki #freesize #bajufreesize #bajuplussize #planner #planner2019 #kipas #viral #penmerah #siakapkeli #jannahkissmi
Getting ready to cast on the #rollingrivershawl by @thestitchandhook in this gorgeous yarn by @theyarnathomemom . Stitch markers by @knitty_by_nature . 😍🌸🥰 #knitting #knittersofinstagram #shawl #shawlknitting #knitalltheshawls #makersgonnamake
NOUR SHAWL RM 79
#nourshawl ⚡ROSEN RESTOCKED⚡

Get yours now at:
❤💘💋
🛒1. SUBANG PARADE LEVEL 1 RMU 13 (dpn adelia spa / surau area)
🛒2. SUNWAY PYRAMID LG1 CENTRECOURT) PC010 ( dpn hush puppies/ Swarovski boutique) 📦3. www.naelofarhijabshop.com

#NAELOFARHIJAB #neelofa #nhauthorizedstockist #rosenbynh #INSTANTHIJAB #shawl #shahalam #SUBANGPARADE😍 #SUNWAYPYRAMID
🌸 CLASSICA BAWAL 🌸
.
Code : Anastasia
.
HARGA :
Bidang 50 : RM39/pcs
Bidang 60 : RM45/pcs
(Exclude Postage)
.
✅ Available in 2 sizes, bidang 50 dan 60
✅ Limited Edition
✅ Material: Cotton Voile mudah gilerrr bentuk
✅ Minimal ironing
✅ Custom made - tak jumpa di mana2 melainkan kami shj yang jual
.
Macam mana nk order?
Click link dekat bio untuk FAST RESPOND tau. Tq! 😘

#airfryer #bajubudak #jubahbudak #jubahlelaki #kurtalelaki #kurta #bawalprinted #tudungbawal #shawl #shawllabuh #tudungbawalbidangbesar #bawalbidangbesar #bawallabuh #tudungbawallabuh #tilam #tilamkekabu #almari #bajulelaki #freesize #bajufreesize #bajuplussize #planner #planner2019 #kipas #viral #penmerah #siakapkeli #jannahkissmi
Hari sabtu sudah tiba dan waktu untuk bergaya nampaknya sudah sampai.

Tetapi jangan lupa kekalkan gaya penampilan yang patuh syariah supaya anda kekal anggun dan menjaga pengayaan diri di khayalak ramai. .Kalau ada yang berkenan boleh pergi ke outlet kami di #setapakcentral #mahkotaparade
#MitcMelaka

Atau call 0172560744 dan DM kami.. #asyikinexclusive #asyikinexclusivelovers #asyikinexclusivelover #asyikinexclusivebrand #thankyou #comeagain #shopping #onlineshopping #muslimahfashion #plussizefashion #holidaymode #Saturday #holidaymood #blueswork #palazo #blues #happy #shawl #bawal #happy #happylife #fashionlife #colour #smile
Selampe multi-guna “RUMAHAN” selain bisa untuk tutup kepala saat naik ojol, juga bisa mempermanis tas dan kemasan.
🖤💙❤️
“RUMAHAN” Selampe & selendang multi-fungsi. 65 x 65 cm 135K dan 110 x 110 cm 235K. Bahan: Katun 60s. Merah, hitam dan biru. 💙❤️🖤
Silakan DM
Nama Pemesan:
Alamat Lengkap:
Jumlah & Jenis Barang:
💙❤️🖤
Kolaborasi @mgkym.shop dan @smnyk.lyfe

#mangkokayamid #MGKYM #mangkokayamjago #mangkokayam #creative #artwear #shawl #scarfstyle #selendang #selampe #style #instashop #jakarta #bali #pasarpasaran #umaseminyak #museummacan #JKTCreative #vintage #retro #jadul
کیف گوچی
دردو دنگ مشکی و کرم
خرید حضوری و آنلاین
💥ارسال رایگان💥
کد:362
قیمت:70000T
آدرس تلگرام جهت سفارش👇👇👇 boslikorder

#گالری #شال #لباس #مجلسی #بوسلیک
#مدل #روسری #کفش #کیف #دخترانه #حجاب #مد_روز #زیبا و خاص #رنگی_رنگی #چرم
#boslik #scarf #fashion #style#gallery#underwear#lingerie#shawl#woman#girl#model
Bebaskan tudung anda dari kesan kotor minyak make up, peluh dan apa saja..
.
Hanya #rendam #balas #sidai
.
Niqahijabwash- RM38
.
019-274 2563 (klik link at bio IG)
.
#niqahijabwashbysue #niqahijabwash #duckscarves #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #duckscarveswanted #ariani #arianilovers #galeriariani #fareeda #fareedanyatajelita #fareedascarf #sabuntudung #sayajualsabun #sayajualonline #sayajual #shawlkeknismurah #shawlkeknisborong #shawl #jelitasara #radiusite #cakenis #shawlcakenis #rendam #bilas #sidai #instantshawl #niqainstantmagicspray #niqahijabwashhq
WIP of a paw print shawl
.
#crochet #crochetproject #shawl #crochetshawl
Didn't get to draw today, but I do have something to show anyway! I finished crocheting this shawl a few days ago. The pattern is the "Abstractly Chic Shawl" designed by @themarlybird for @redheartyarns I had a lot of fun making it, as the CAL (crochet a long ) videos made it easy to learn the stitches I didn't know.
The green yarn is Red heart Supersaver in Paddy Green. I'm not sure what the other two are as the labels were missing.
#shawl #redheartyarn #yarn #blue #crochet #crochetersofinstagram #crocheting #yellow #green #cablecrochet #vstitchcrochet
🌼 TIFFANY SHAWL 🌼
❤ NEW DESIGN ❤
_
BUY 3 RM100 ONLY !
(RM39/piece)
*All price exclude postage
_
•Long shawl
•Exclusive and elegant
•Chiffon
•Drapes & flowy nicely
•Measurement: 2m x 70cm (bidang 60')
_
Nak nampak bergaya dan yakin jom dapatkan shawl paling anda idamkan sekarang sebelum shawl idaman anda sold out ! 👊
_
_
#firdieyra #shawl #shawlcantik #instantshawl #shawltutorial #printedshawl #shawls #shawllabuh #shawlcorak #shawlcorakmurah #printedshawl #printedshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlironless #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlmuslimah #shawlchiffon #instantshawl #shawlplain  #shawlcantikmurah #shawlinstant #shawlduamuka #shawlduamukalabuh #shawlinstantmurah #shawlinstantlabuh
New in town!!
Cute! Just nice!
-
Metal tag.. Charm..
Pin..
Brooch..
-
Akan menaikkan value tudung/baju anda di mata market!! 😍
-
Dengan 👆🏻, orang akan ingat anda!
Repeat pembelian! 🛍 -
Promotion menawarkan harga berpatutan dan murah murah..
Wow 😮 😲 -
Selain itu... ⤵️
Haaa 😎🤩
✔️free design 💻
✔️free consultation 📲
✔️free diamond 💎 ✔️free woven tag 🏷 •
MOQ: 500pcs 📲 0129148272
WhatsApp for fast response, don’t DM

Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah
Happy Saturday❤️ Tudung Syuhada Blossom Bunga Floral Dengan Soft Colour m. CIRI -CIRI BAWAL NABELLA :-
🌼Material : Chiffon Printed
🌼Ringan dan Mudah Bentuk
🌼Material sejuk selesa dipakai seharian 🌼Tak perlu gosok dari plastik terus pakai
🌼Tudung Travel
🌼Tak mudah renyuk walaupun digumpal
Harga : RM 25.00
Dah jatuh hati nak beli? screeshoot tudung pilihan uolls 🌸 🌸http://www.wasap.my/60165191887@klik di bio👆

#syuhadablossom
#bawalchiffon
#bawalantirenyuk
#bawalnabella #scaff #hijab #shawl #tudunglabuh #bawal #tudung #exclusive #chiffon #terengganu #johor #selangor #kuantan #lovequotes #maybelline #fashion #dresses #hijabstyle #fashionblogger #makeuptutorial #photographer #dewiremaja #kelantan #borong #scarface
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #pig
Happy Saturday❤️ Tudung Syuhada Blossom Bunga Floral Dengan Soft Colour m. CIRI -CIRI BAWAL NABELLA :-
🌼Material : Chiffon Printed
🌼Ringan dan Mudah Bentuk
🌼Material sejuk selesa dipakai seharian 🌼Tak perlu gosok dari plastik terus pakai
🌼Tudung Travel
🌼Tak mudah renyuk walaupun digumpal
Harga : RM 25.00
Dah jatuh hati nak beli? screeshoot tudung pilihan uolls 🌸 🌸http://www.wasap.my/60165191887@klik di bio👆

#syuhadablossom
#bawalchiffon
#bawalantirenyuk
#bawalnabella #scaff #hijab #shawl #tudunglabuh #bawal #tudung #exclusive #chiffon #terengganu #johor #selangor #kuantan #lovequotes #maybelline #fashion #dresses #hijabstyle #fashionblogger #makeuptutorial #photographer #dewiremaja #kelantan #borong #scarface
Selamat berhujung minggu semua
Jom buat urutan muka ini sambil bersantai bersama keluarga
.
#wrinkles
#antipenuaan #antiwrinkle
#shakleeuitm #ShakleeSingapore #youthskincreshaklee #youthshaklee #omegaguardshaklee #setkulitcantik #sethamil
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #pig
INFO BAWAL AIRAA *BAWAL AIRAA*

Material: High Quality Chiffon Crepe

Speciality:
- bawal bucu petak (4 segi)
- kemasan jahitan yang tiptop & jahitan innovasi baru, jahit tindih.
- ada 2 bidang, bidang 50 & 60 *(Cutting besar)*
- dilengkapi dengan metal tag yang exclusive.
- senang bentuk & tanpa starch. Memudahkan seharian anda. - material yang berat & jatuh terletak bila di pakai.
- pilihan warna yang sedap & manis

Harga

Bidang 50'
🌹1 pcs- RM39
🌹3 pcs - RM110

Bidang 60'
🌹1 pcs- RM49
🌹3 pcs - RM140 .
( TIDAK TERMASUK POSTAGE)
.
Wassap 0103939884

#tudung#tudungmurah#tudunginstant
#shawl#shawlmurah#instantshawl
#shawlinstant#instantshawlmurah
#doubleloopshawl#shwalduamuka
#bajukurung
#bajukurungonline
#jubah#dress
#instantshawl#shawlinstant
#bawalprinted#bawal#tudungbawal
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #pig
Happy Saturday❤️ Tudung Syuhada Blossom Bunga Floral Dengan Soft Colour m. CIRI -CIRI BAWAL NABELLA :-
🌼Material : Chiffon Printed
🌼Ringan dan Mudah Bentuk
🌼Material sejuk selesa dipakai seharian 🌼Tak perlu gosok dari plastik terus pakai
🌼Tudung Travel
🌼Tak mudah renyuk walaupun digumpal
Harga : RM 25.00
Dah jatuh hati nak beli? screeshoot tudung pilihan uolls 🌸 🌸http://www.wasap.my/60165191887@klik di bio👆

#syuhadablossom
#bawalchiffon
#bawalantirenyuk
#bawalnabella #scaff #hijab #shawl #tudunglabuh #bawal #tudung #exclusive #chiffon #terengganu #johor #selangor #kuantan #lovequotes #maybelline #fashion #dresses #hijabstyle #fashionblogger #makeuptutorial #photographer #dewiremaja #kelantan #borong #scarface #bawalexslusive #gigihadid #maybelline
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #bog
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #bog
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #bog
if you like , You can add my Wechat friends : ccba789 Support Global transmission #Shopping #dress #tshirt #skirt #downcoat #necklace #bracelet #earrings #coat #wool #sweater #fur #longcoat #downjackets #vest #rainbow #wool #cashmere #dress #realsilk #scarf #silkscarf #shawl #cat #bog
The Virus crochet (22.02.19)
Table Cloth

Yarn : Alize Diva (5550)
Hook : 3 n 4 (tulip)

#crochet #myproject #mypassion #crochetbag #crafts #craft #handmade #rosecrochet #ayuri #crochetaddict #lovecrochet #yarn #hobby #myfreetimes #myhobby #simplecrochet #crochetyarn #nakovals #shawl #cardigancrochet #cardigan
Our next release is something that will effortlessly add some spice to your outfits! Easy drape with soft awning, anyone is planning to bring Saira Instant Bawal home next week? 😍
.
Jangan lupa dapatkan Saira Instant & Bawal Saffiya pada 26 FEB | SELASA | 8.00 MALAM
BAWAL CHIFFON (50')
.
👉RM12
👉LABUH & TAK JARANG
👉SELESA DIPAKAI
#the_hanims
#sayajualmurah #tudungmalaysia #murah #murahmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawal #Malaysia #chiffon #bidang50 #bawallabuh #bawal #tudunglabuh #tudungbawal #bawalchiffon #bawalvoile #shawl #shawlbubble #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #borong #tudungbawalvoile #instashopmalaysia #instashopmurah #hargamurah
You asked for it, we respond. This lovely collection will be on this Tuesday | 26 February 2019 at 8 pm insha Allah. #paydaysis #yupweheardyou
.
All designs will up on stated day and time!
A closer look at out pleats detailing on and material texture of Saffiya Square. The pleats give you beautiful drapes front and back, which not only look gorgeous, but help to cover up, too!
Cantiknya Tudung Syuhada Blossom cik abang Jangan tenung lelama nanti Jatuh Hati masuk dalam Mimpi muah ciked😘. CIRI -CIRI BAWAL NABELLA :-
🌼Material : Chiffon Printed
🌼Ringan dan Mudah Bentuk
🌼Material sejuk selesa dipakai seharian 🌼Tak perlu gosok dari plastik terus pakai
🌼Tudung Travel
🌼Tak mudah renyuk walaupun digumpal
Harga : RM 25.00
Dah jatuh hati nak beli? screeshoot tudung pilihan uolls 🌸 🌸http://www.wasap.my/60165191887@klik di bio👆

#syuhadablossom
#bawalchiffon
#bawalantirenyuk
#bawalnabella #scaff #hijab #shawl #tudunglabuh #bawal #tudung #exclusive #chiffon #terengganu #johor #selangor #kuantan #lovequotes #maybelline #fashion #dresses #hijabstyle #fashionblogger #makeuptutorial #photographer #dewiremaja #kelantan #borong #scarface
We hear it’s ❄️ in Las Vegas and Southern California. Don’t forget to wrap up! ✨

Wraparound | mint + denim
Veee açılışı %100 pamuk olan pıtpıt şallarımızla yapıyoruz 🤗 ➡%100 pamuk
➡İç göstermez ➡İletişim ve sipariş için DM den ulaşabilirsiniz🌸

#pıtpıtşal #pamukşal #kışlıkşal #tesetturgiyim #tesettür #moda #fashion #hijab #şal #shawl #cotton #başörtüsü #happy #beautifulgirls #style #follow #followme #followback #likeforlike #likeforfollow #like4like #hijab #muslim #arabic #dubai #kuwait t #antalya a #istanbul

Feedram - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.